Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Πανεπιστήμιο Πατρών πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα: "Ανάπτυξη ή Συρρίκνωση"

Το Πανεπιστήμιο Πατρών πραγματοποιεί ημε...

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα/εκδήλωση του Συλλόγου μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών στην αίθουσα Εκδηλώσεων Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου (Πλατεία Γεωργίου).

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Πρόεδρος του ΑΤΕΙ Πάτρας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, βουλευτές του νομού Αχαϊας, ο Δήμαρχος Πατρέων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αχαϊας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαϊας, το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Πατρών και οι Πρόεδροι των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το τελευταίο διάστημα η τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλές φορές, με το νέο νομικό πλαίσιο, με την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των κολλεγίων από το μνημόνιο ΙΙΙ, με το σχέδιο συρρίκνωσης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ΑΘΗΝΑ, με τις εφεδρείες και τη διαθεσιμότητα των εργαζόμενων, με την κατάργηση δικαιωμάτων των φοιτητών κλπ.

Στόχος της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν την δωρεάν τριτοβάθμια εκπαίδευση φωτίζοντας τα θέματα από όλες τις σκοπιές, των μελών ΔΕΠ, της διοίκησης, των εργαζόμενων και των φοιτητών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις