Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαΐα: Στείλτε λίστες μέσα σε πέντε ημέρες - "Τελεσίγραφο" Μανιτάκη σε αιρετούς και διοικητικούς για τη διαθεσιμότητα

Αχαΐα: Στείλτε λίστες μέσα σε πέντε ημέρ...

Η επείγουσα εγκύκλιος έφτασε χθες

Να στείλουν άμεσα, εντός πέντε ημερών, τις καταστάσεις με τις ανάγκες που έχουν σε υπαλλήλους Διοικητικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ζητά με επείγουσα εγκύκλιο ο υπουργός Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνης Μανιτάκης, από τον γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα, τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και τους δημάρχους της Δυτικής Ελλάδος.

Το έγγραφο, που έχει ημερομηνία 3 Δεκεμβρίου, έφθασε χθες στα γραφεία των αποδεκτών και όπως τονίζεται σε αυτό, «στόχος είναι η ταχύτερη δυνατή αξιοποίηση υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά την κατάργηση της θέσης τους».

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκης είχε εξαρχής ανακοινώσει πως οι υπάλληλοι από τους δήμους, τις περιφέρειες και τις αποκεντρωμένες διοικήσεις πρόκειται να αξιοποιηθούν σε υπηρεσίες που έχουν κενά και δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Έρχεται δηλαδή να συμπληρώσει την προηγούμενη ενέργεια του με την οποία τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι Υπάλληλοι Διοικητικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Οι λίστες δεν έχουν σταλεί και γιάυτό το λόγο άλλωστε γίνονται και οι καταλήψεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις