Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

H ανακοίνωση για τον Αμπάρκιoλη έφερε τη δίωξη κατά της Παναχαϊκής

H ανακοίνωση για τον Αμπάρκιoλη έφερε τη...

Από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ

Δίωξη κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή, για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ κατά του διαιτητή Αμπάρκιολη, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ Παναγιώτης Καρράς.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Σας ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 για πράξη (21/10/2012) που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14, παρ. 2 και 3, και 25, παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατ' εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του Ν. 3479/2006, καθώς επίσης για πράξη (4/11/2012) που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14, παρ. 2 και 3, και 25, παρ. 1, 4 και 5, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατ' εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του Ν. 3479/2006".

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Καρρά:
"Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που επιτέλους η Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο ανακάλυψαν τον ψυχρό εκτελεστή Αμπάρκιολη.

Το φρούτο αυτό της διαιτησίας που ακόμα ελέγχεται από το ΣΔΟΕ για τα χρήματα του λογαριασμού του, ο ψυχρός εκτελεστής της Παναχαϊκής στο παιχνίδι με τον Πλατανιά έδειξε χτες στην Ελλάδα γιατί στην Super League είναι ο Πλατανιάς και δεν είναι η Παναχαϊκή.

Πληροφορούμε τους Έλληνες φιλάθλους ότι αυτά που έκανε χθες ο Αμπάρκιολης δεν είναι ούτε το 1/10 από αυτά που έκανε εις βάρος την Παναχαϊκής στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Κ. Σαρρή το ρουσφέτι στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας στον Γραμμένο που έκανε ο Πιλάβιος για να τον ψηφίσει εφόσον θα ήταν υποψήφιος τελείωσε και ο Αμπάρκιολης από αύριο πρέπει να είναι στην πόρτα του μαγαζιού που εργάζεται".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports