Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ποια είναι η "μαντάμ Σούλα" που έκανε τον οίκο ανοχής της χορηγό σε Δημοτικό Σχολείο! - "Τώρα με την κρίση έρχονται και Ελληνίδες"...

Πάτρα: Ποια είναι η "μαντάμ Σούλα&q...

Κατακλύζεται από το πρωί με μηνύματα το Διαδίκτυο

Η 67χρονη Χρυσούλα Αλευρίδου είναι η ιδιοκτήτρια των δύο πιο φημισμένων οίκων ανοχής της Θεσσαλίας, γεγονός που της έχει δώσει τη δυνατότητα να επενδύει εκατομμύρια. Ωστόσο, δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε ούτε ότι δεν είχε να φάει ως παιδί ούτε εκείνη αλλά ούτε και η τυφλή μάνα της.

Όπως δηλώνει στον δημοσιογράφο Βασίλη Γούλα του "Πρώτου Θέματος", «δούλευα από την ηλικία των 11 ετών ως υπηρέτρια σε σπίτια. Τότε ήταν που γνώρισα και τον πατέρα του παιδιού μου, ένα αγόρι 14 ετών. Ο πατέρας του ήταν μαυραγορίτης από το Κιλκίς και ο δικός μου αντάρτης» δηλώνει η Χρυσούλα Αλευρίδου στην εφημερίδα και συμπληρώνει…

«Στα 15 μου έμεινα έγκυος και στα 18 μου ο άντρας μου πέθανε από καρκίνο στο συκώτι. Πώς να μεγαλώσω μόνη ένα παιδί»;

Από το Κιλκίς κατέβηκε στη Θεσσαλονίκη όπου δούλευε ως καθαρίστρια σε σπίτια, αγρότισσα στα χωράφια, ακόμη και πλύστρα σε εργοστάσιο. Το γεγονός ότι η μητέρα της έμεινε τυφλή εξαιτίας ενός προβλήματος στα μάτια, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ήταν όμορφη άρχισαν να καλλιεργούν στο μυαλό της την ιδέα να γίνει ιερόδουλη.

Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα. Η ανάγκη όμως με έκανε να αντέχω. Έβγαλα πολλά χρήματα και δεν μετάνιωσα ποτέ γι’ αυτό που έκανα».

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της 67χρονης γυναίκας ξεκίνησε το 2007, ενώ τις επιχειρήσεις διαχειρίζεται σήμερα ο γιος της. Όπως έχει γράψει το thebest.gr η "μαντάμ Σούλα" είναι ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στην Όθωνος Αμαλίας 100, στην Πάτρα. Η χορηγία της δεν περιορίζεται στην ομάδα του Βουκεφάλα αλλά και σε άπορες οικογένειες. Μάλιστα πολλές φορές, όπως λένε όσοι την γνωρίζουν, η κ. Αλευρίδου δωρίζει βιβλιοθήκες σε σχολεία, όπως συνέβη στην Πάτρα, ή δίνει αίμα η ίδια ή τα «κορίτσια» της σε όποιον το ζητήσει. Ενώ όπως συνηθίζει να λέει η ίδια «Εγώ δεν έβγαλα λεφτά στην Ελβετία, τα έβαλα στην πορνεία».

Σήμερα η κυρία Σούλα απασχολεί 14 κοπέλες, Ελληνίδες αλλά και ξένες. Οι μισές εργάζονται στη «Villa Erotika» και οι άλλες μισές στον «Οίκο Εποχής». Ολες με βάρδιες, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.

«Τώρα με την κρίση έχουν έρθει και Ελληνίδες και μου έχουν ζητήσει δουλειά. Ξέρεις, οι περισσότερες Ελληνίδες συνηθίζουν να δουλεύουν μόνες τους. Πηγαίνουν στο Κολωνάκι και κλείνουν τις δουλειές τους. Γι’ αυτό βλέπεις κοριτσάκια να κυκλοφορούν με τσάντες και παπούτσια αξίας 1.000 ευρώ ενώ η οικογένειά τους δεν έχει στον ήλιο μοίρα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις