Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ράτκο Τζούρκοβιτς: "Τίποτα δεν έχει κριθεί"

Ράτκο Τζούρκοβιτς: "Τίποτα δεν έχει...

O τεχνικός της Ορμής Λουξ έκανε δηλώσεις για το ματς με τη Νέα Ιωνία

Η Ορμή Λουξ έχασε άλλο ένα ντέρμπι χθες από τη Νέα Ιωνία και πλέον έχει διαφορά έξι βαθμών από τις πρώτες ομάδες της βαθμολογίες της Α1 Εθνικής χάντμπολ των γυναικών. Ωστόσο Ράτκο Τζούρκοβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι ακόμη είναι νωρίς και ότι υπάρχει χρόνος για να ανατραπεί το σκηνικό.

Ο τεχνικός της Ορμής, συγκεκριμένα σχολίασε: "Είμαστε λυπημένοι για την ήττα. Κυνηγούσαμε από την αρχή το σκορ. Έχουμε μία νέα ομάδα και χρειάζεται χρόνος, όμως παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη από το πρώτο ματς.

Ειδικά στην άμυνα έμεινα ευχαριστημένος. Τα πέναλτι που χάσαμε ήταν πολλά και σίγουρα μετά από κάθε χαμένο πέναλτι υπάρχει ανασφάλεια. Ακόμα είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Τίποτα δεν έχει κριθεί".

Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου τόνισε: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα μας πρέπει να μας προβληματίσει. Συγχαρητήρια στην Ορμή, διότι παρά τις πολλές αλλαγές, έδειξε καλό πρόσωπο. Η Καλασνίκοβα είναι παράδειγμα προς μίμηση, της αξίζει μεγάλο μερίδιο της νίκης".

Ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας, αρκέστηκε να πει πως: "Χάσαμε ένα παιχνίδι μόνοι μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports