Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επανέρχεται ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς; - Στην Αθήνα ξαναβγαίνουν στους δρόμους, στην Αχαϊα;

Πάτρα: Επανέρχεται ο θεσμός του αστυνομι...

Τέσσερις αστυνομικοί εκτελούσαν υπηρεσία στο παρελθόν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα

Συνάντηση είχε το πρωί της Τρίτης ο αρχηγός της ΕΛΑΣ με τον υπουργό Νικόλαο Δένδια αλλά και τους 101 Αστυνομικούς της Γειτονιάς οι οποίοι και υπηρετούν στην Αττική.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημαντική αποστολή των Αστυνομικών της Γειτονιάς, στη θετική αποδοχή του από τους πολίτες και τους λοιπούς τοπικούς και κοινωνικούς φορείς, καθώς και στα ευμενή σχόλια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Σημείωσε επίσης πως οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς προσφέρουν σημαντικό αστυνομικό αλλά και ευρύτερο κοινωνικό έργο, χτίζοντας ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης και συνεργασίας με την τοπική κοινωνία και επισήμανε τη βούληση για ενδυνάμωση του θεσμού και έδωσε ειδικότερες εντολές και οδηγίες.

Επισημαίνεται ότι ο θεσμός του Αστυνομικού της Γειτονιάς ενεργοποιείται και σε περιοχές όπου εξελίσσεται η επιχείρηση "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ", καθώς και σε αστυνομικά τμήματα άλλων πυκνοκατοικημένων περιοχών.

Υπενθυμίζεται οτι ο θεσμός είχε εφαρμοστεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα και με περιορισμένες ... δυνατότητες (μιας και εκτελούσαν καθήκοντα μόλις 4 άτομα) και στην Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις