Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Δικαιώση των εμπόρων για τη διαμήμιση "ε ρε... που σας χρειάζεται"

Πάτρα: "Δικαιώση των εμπόρων για τη...

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας αναφέρει τα εξής: "Ενημερώνουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τους συναδέλφους εμπόρους για την απόσυρση της διαφήμισης του πολυκαταστήματος (………..),  μετά την παρέμβαση του Ε.&Ε.Σ.Π. στο Δ.Σ. τhς Ε.Σ.Ε.Ε.  και με συντονισμένες ενέργειες, έγινε προσφυγή στην αρμόδια πρωτοβάθμια Επιτροπή Ελέγχου Επικοινωνίας.

Η Επιτροπή συνεδρίασε την 3 Ιουλίου και αποφάσισε τα εξής:

1.    Το ραδιοφωνικό μήνυμα μπορεί να παραπλανήσει μέρος των καταναλωτών, ενώ λειτουργεί δυσφημιστικά απέναντι στις λοιπές εμπορικές επιχειρήσεις.  Δίνεται προθεσμία στο (…………) να το αλλάξει εντός 2 ημερών.

2.    Στοιχεία τόσο του ραδιοφωνικού όσο και του τηλεοπτικού μηνύματος υπαινίσσονται βίαιη συμπεριφορά και δίνεται προθεσμία 4 ημερών στο (……..) να απαλείψει τα σχετικά στοιχεία.

Το κυριότερο από όλα είναι ότι ενδεχόμενη προσφυγή του (……….) στην δευτεροβάθμια επιτροπή δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, άρα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στις διατασσόμενες ενέργειες.

Η σχετική απόφαση θα αποτελέσει στο μέλλον ένα ισχυρό προηγούμενο για ανάλογες διαφημίσεις, οι οποίες θα έχουν εντελώς αφοριστικό περιεχόμενο για το σύνολο του εμπορίου, προς όφελος μόνο του διαφημιζόμενου.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη σε σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση, θα σας κρατήσουμε ενήμερους."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις