Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Σιγαλός: Ιδού τι έχουμε κάνει έως σήμερα για την Πλαζ

Γιώργος Σιγαλός: Ιδού τι έχουμε κάνει έω...

Απάντηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου στο χθεσινό ρεπορτάζ του thebest

Μετά και το χθεσινό ρεπορτάζ του thebest για τα παράπονα των συμπολιτών αναφορικά με την εικόνα που παρουσιάζει η Πλαζ της Αγυιάς, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Έργων Αυτεπιστασίας κ. Γιώργος Σιγαλός, δηλώνει τα εξής: σε ό,τι αφορά την πλαζ της Αγυιάς και τις αναφορές στον τοπικό Τύπο, για την κατάσταση των εγκαταστάσεων:

«Τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν αναφορές στα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) για τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν στην πλαζ της Αγυιάς και ειδικότερα σε σπασμένες ντουζιέρες, σε σπασμένες γλάστρες, σε κατεστραμμένα αποδυτήρια, στην έλλειψη καλλωπισμού της περιοχής κ.τ.λ.

Θεωρώ, λοιπόν, υποχρέωσή μου να ενημερώσω τους κατοίκους της Πάτρας για τις εργασίες που έχουν γίνει το τελευταίο δίμηνο:

Α) ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΕΟΤ

Αποκατάσταση περίφραξης στο χώρο εργασιών βύθισης του αγωγού, καθαρισμός χόρτων κατά 90% στο κάμπινγκ ΕΟΤ, αποκατάσταση φθορών στο χώρο του ΚΑΠΗ και επαναλειτουργία του, συντήρηση κεντρικού στεγάστρου, συντήρηση παιδικής χαράς, συντήρηση στα παγκάκια, συντήρηση τουαλετών.

Β) ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Καθαρισμός κατά μήκος της παραλίας (χόρτων, δέντρων), αποψίλωση παραλίας, αποκατάσταση εμποδίων πρόσβασης οχημάτων, συντήρηση αποδυτηρίων, συντήρηση ντουζιέρων, αποφράξεις σωληνώσεων ντουζιέρων, σήμανση – διαγράμμιση οδών (κυκλοφοριακές ρυθμίσεις), τοποθέτηση ομπρελών κατά μήκος της παραλίας, συντήρηση στο σπίτι του Ναυαγοσώστη, συντήρηση χώρου αθλοπαιδιών (τοποθέτηση νέου φιλέ) και τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων κατά μήκος της παραλίας. Η συντήρηση στο σταθμό του Ερυθρού Σταυρού είναι προγραμματισμένη για την τρέχουσα εβδομάδα

Γ) ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ

Καθαρισμός χόρτων κατά 60% (η εργασία αυτή συνεχίζεται και ολοκληρώνεται εντός της εβδομάδας) και συντήρηση δικτύων διαδρομών.

Πρέπει, επιπλέον, να ενημερώσω τους συνδημότες μου, ότι δυστυχώς σχεδόν καθημερινά κάποιες από τις παραπάνω εγκαταστάσεις, ντουζιέρες και αποδυτήρια καταστρέφονται από άγνωστους βάνδαλους.

Τα συνεργεία του Δήμου (Διεύθυνσης Αυτεπιστασίας – Συντήρησης και Διεύθυνσης Πρασίνου – Περιβάλλοντος) επισκευάζουν αυτές τις ζημιές, όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε οι λουόμενοι συνδημότες μας να απολαμβάνουν τις καλύτερες εγκαταστάσεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις