Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το ξέσπασμα του Κάρολου Παπούλια: Είμαι εγώ προδότης;

Το ξέσπασμα του Κάρολου Παπούλια: Είμαι ...

"Θα πρέπει να ντρέπουνται"

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας προέβη σε  γραπτή δήλωση για  όσα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη. Αναφέρει συγκεκριμένα:

"Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνική επέτειο;

Αγωνιστές είναι όσοι προσβάλλουν; Δίκιο έχει όποιος φωνάζει περισσότερο; Είναι δημοκράτες όσοι αντιμετωπίζουν το δημόσιο χώρο ως ιδιοκτησία τους; Και πώς μετριέται η πλειοψηφία; Με τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ή με τις εκλογές που, με βάση το Σύνταγμα, γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια;" επισημαίνει ο κ. Παπούλιας, θέτοντας ερωτήματα τα οποία απευθύνει σε όλους τους πολίτες. 

Υπάρχει το δικαίωμα και η κατάχρησή του, υπάρχει η δίκαιη οργή και ο εκφυλισμός της, υπάρχει καθαρό όριο ανάμεσα σε μια ευνομούμενη πολιτεία και σε μια κοινωνική οργάνωση χωρίς κανόνες, χωρίς δημοκρατικό υπόβαθρο", υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προειδοποιώντας για τους κινδύνους που ελλοχεύουν αν συνεχιστούν οι αντιδράσεις χωρίς όριο.

Κάνω τις επισημάνσεις αυτές πιστεύοντας ότι η έξοδος της πατρίδας μας από την κρίση δεν είναι μόνο ζήτημα αριθμών αλλά υπόθεση βαθιά πολιτική, βαθύτερα πολιτισμική", καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Παπούλιας.

"Λυπάμαι για τους υβριστές, διάλεξαν μια μέρα που είναι ντροπή τους και είναι και νέοι άνθρωποι", είπε νωρίτερα στους δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη.  "Εμείς πολεμήσαμε για την Ελλάδα", συνέχισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζοντας :" 15 χρονών ήμουν αντάρτης και πολεμούσα το ναζισμό και τους γερμανούς. Μην μου λένε τώρα Παπούλια προδότη! Ποιος είναι ο Παπούλιας προδότης; Να ντρέπουνται, να ντρέπουνται".


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις