Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς στο Αίγιο

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς στο Αίγιο

Επειδή τα παιδιά για να μεγαλώσουν ισορροπημένα, πάντα θα έχουν ανάγκη την αγάπη, την ασφάλεια και την ενθάρρυνσή μας. Επειδή ως γονείς αναρωτιόμαστε πώς να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά, ο Δήμος Αιγιαλείας, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αιγιαλείας, προσκαλούν τους γονείς σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Όπως αναφέρει το www.aigialeianews.gr, το σεμινάριο αποτελείται από 7 συναντήσεις και θα πραγματοποιηθεί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα έως 21 Νοεμβρίου και ώρες 17:00 -19:30. Στις συναντήσεις του σεμιναρίου οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόβλημα των εξαρτήσεων και την πρόληψή του καθώς και για θέματα που ενισχύουν τις σχέσεις στην οικογένεια όπως επικοινωνία, τήρηση ορίων, αναγνώριση συναισθημάτων, ενίσχυση αυτοεκτίμησης.

Την επιστημονική ευθύνη και την υλοποίηση του σεμιναρίου θα έχουν επαγγελματίες ψυχικής υγείας από το  Κέντρο Πρόληψης και οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν. Η συμμετοχή των γονιών σε όλες τις συναντήσεις του σεμιναρίου είναι απαραίτητη προκειμένου να υπάρξει μία ολοκληρωμένη προσέγγιση των θεμάτων.  Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στα τηλ. του Κέντρου Πρόληψης 2610 226948 & 2610 623290 ή στο email: [email protected].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις