Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμος Καστοριάς προβάλλεται στην Πάτρα

Ο Δήμος Καστοριάς προβάλλεται στην Πάτρα

Περίπτερο στην πλατεία Γεωργίου

Ο Δήμος Καστοριάς, σε μια ενέργεια προώθησης και προβολής των πλεονεκτημάτων της Καστοριάς ανά την Ελληνική περιφέρεια, έχει εγκαταστήσει από την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Γεωργίου Α΄στην πόλη της Πάτρας, περίπτερο πληροφόρησης και  προβολής, όπου διανέμεται πληροφοριακό υλικό-τουριστικός οδηγός- για την Καστοριά και παρουσιάζονται τοπικά προϊόντα της περιοχής. Το περίπτερο θα βρίσκεται στην πόλη της Πάτρας  έως και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας του είναι 11:00-13:30 και 18:00-23:00.

Στα πλαίσια της εν λόγω δράσης, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ενέργειες:

- Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας κας Δήμητρας  Γεωργακοπούλου-Μπάστα,του Αναπληρωτή Δημάρχου-Αντιδημάρχου Προγραμματισμού & Ανάπτυξης  Δήμου Πατρέων κ. Κωνσταντίνου Μπουρδούλη  και της  Αντιδημάρχου Πολιτισμού-Τουρισμού του Δήμου Καστοριάς κας Ειρήνης  Γεωργοσοπούλου Μισκία στο χώρο του περιπτέρου πληροφόρησης του Δήμου Καστοριάς ,όπου και θα παραχωρηθεί κοινή συνέντευξη τύπου.

-Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, η Αντιδήμαρχος κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία θα συναντηθεί με τουριστικούς πράκτορες της περιοχής της Πάτρας .

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις