Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κυκλοφορούν και οπλοφορούν ανεξέλεγκτοι στην Ελλάδα!

Κυκλοφορούν και οπλοφορούν ανεξέλεγκτοι ...

Οι κακοποιοί βρίσκουν πανεύκολα όπλο

Όποιος θέλει, βρίσκει εύκολα ένα όπλο στην Ελλάδα του 2011! Καθημερινά πέφτουν στα χέρια των αστυνομικών αρχών όλης της χώρας διάφοροι… κουμπουροφόροι με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, αλλά ένας θεός ξέρει πόσοι δεν εντοπίζονται ποτέ!

Πολλοί, μάλιστα, θεωρούν τόσο… φυσικό να διαθέτουν ένα όπλο, που δεν διστάζουν να το επιδεικνύουν ή να το χρησιμοποιούν δημόσια! Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ο 26χρονος Έλληνας που συνελήφθη στη Νέα Πέραμο Καβάλας την ώρα που έκανε… εξάσκηση στην σκοποβολή σε δημόσιο χώρο!

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να πυροβολεί με το αεροβόλο όπλο του και τον έστειλαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας κατηγορούμενο για άσκοπους πυροβολισμούς.

- Στην παραλία Ποροβίτσης στην Ακράτα της Αχαΐας, ένας 29χρονος Έλληνας είδε τους αστυνομικούς που κατευθύνονταν προς το μέρος του για να του κάνουν έλεγχο και προσπάθησε να κρύψει μέσα σε έναν θάμνο ένα πιστόλι διαμετρήματος 32 mm με πέντε φυσίγγια! Όμως, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είδαν την κίνησή του, βρήκαν το όπλο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων.

- Στη Δράμα, συνελήφθη ένας 50χρονος Έλληνας που είχε πάνω του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,6 γραμμαρίων. Όμως, η έρευνα στο κατάστημά του, εκτός από άλλα 15 γραμμάρια χασίς,  έφερε στο φως δύο πιστόλια κρότου λάμψης των 8mm με παραποιημένες κάνες, δυο γεμιστήρες, 95 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων και δέκα άδειους κάλυκες!

- Οι δυο Έλληνες 33 και 32 χρόνων που εντοπίστηκαν να κινούνται με μια μοτοσικλέτα στην επαρχιακή οδό Αμυνταίου -Ξινού Νερού της Φλώρινας, δεν ήταν μόνο ένοπλοι αλλά και… «τσαμπουκάδες»! Αφού δεν σταμάτησαν αρχικά στο σήμα των αστυνομικών, όταν εκείνοι τους εγκλώβισαν αρνήθηκαν να υποβληθούν έλεγχο χρησιμοποιώντας βία κατά των αστυνομικών! Τελικά, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στο σπίτι τους βρέθηκαν δέκα ναρκωτικά χάπια και ένα 38άρι περίστροφο κρότου με δύο αβολίδωτα φυσίγγια.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις