Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την 11η Σεπτεμβρίου είναι επικίνδυνο να ερωτοτροπείς σε αεροπλάνο

Την 11η Σεπτεμβρίου είναι επικίνδυνο να ...

Σε μπελάδες μπήκε ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ

Η δυσκολότερη ημέρα για να μπει κανείς στο "mile high club" όσων έχουν ερωτοτροπήσει εν πτήσει είναι προφανώς η 11η Σεπτεμβρίου, ειδικά εάν πετάς πάνω από το Ντιτρόιτ. Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όπως αναφέρει το ABC, οι υπηρεσίες ασφαλείας στις ΗΠΑ ειδοποιήθηκαν ότι σε πτήση της Frontier επιβάτες παρουσίαζαν ύποπτη συμπεριφορά, όπως ανακοίνωσε αργότερα ο εκπρόσωπος του FBI στο Ντένβερ Ντέιβ Τζόλι.

Αντιδρώντας άμεσα το NORAD (η στρατιωτική διοίκηση του εναερίου χώρου της Βόρειας Αμερικής) έστειλε F-16 να συνοδεύσουν διακριτικά το αεροσκάφος μέχρι την προσγείωσή του.

Στη συνέχεια οι επίγειες δυνάμεις κατεύθυναν το αεροσκάφος σε απόμερη περιοχή του αεροδρομίου όπου και το έψαξαν εξονυχιστικά χωρίς να προκύψει κάποιο ύποπτο εύρημα.

Οπως αποδείχθηκε από τις ερωτήσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι εμπλεκόμενοι, η "ύποπτη συμπεριφορά" δεν ήταν κάτι παραπάνω από ερωτικές περιπτύξεις στις τουαλέτες του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια της πτήσης, όπως ανέφεραν οι Αρχές στη συνέντευξη Τύπου.

Το ενδιαφέρον είναι ότι, ενώ στο συμβάν ενεπλάκησαν δύο άτομα, από ανάκριση πέρασαν... τρία, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας Πίτερ Κόβαλτσουκ, χωρίς πάντως να συλληφθεί κανείς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις