Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παραλίγο τραγωδία με θύματα παιδιά σε λούνα παρκ

Παραλίγο τραγωδία με θύματα παιδιά σε λούνα παρκ

Σκηνές τρόμου σε πανηγύρι στα Γιαννιτσά

Σκηνές τρόμου και πανικού επικράτησαν σε ένα πανηγύρι στα Γιαννιτσά Πέλλας, όταν ένα παιχνίδι του λούνα παρκ γκρεμίστηκε και δεκάδες παιδάκια που βρίσκονταν πάνω κινδύνευσαν να σκοτωθούν μπροστά στα μάτια των γονιών τους! Ευτυχώς, μόνο ελαφροί τραυματισμοί ήταν το αποτέλεσμα του παραλίγο τραγικού ατυχήματος.

Τα μικρά παιδιά είχαν βρει την ευκαιρία για λίγη διασκέδαση στο λούνα παρκ της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών και οι γονείς τους δεν μπορούσαν να τους αρνηθούν λίγα λεπτά… ζαλάδας στο παιχνίδι ‘’crazydance’’, με τους διαδοχικούς στροβιλισμούς και την αίσθηση απώλειας του προσανατολισμού μέσω της έντονης επιτάχυνσης. Κανείς, όμως, δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε!

Ξαφνικά, έσπασαν τα «μπράτσα» που συγκρατούν τα οχήματα μέσα στα οποία βρίσκονταν τα παιδιά, τα οποία σωριάστηκαν στο έδαφος στριφογυρίζοντας ακόμη μέσα σε κραυγές αγωνίας και πόνου! Ανάστατοι οι γονείς τους έτρεξαν να τα τραβήξουν μακριά από τα βαγόνια που κινούνταν απειλητικά χωρίς, ευτυχώς, να χτυπήσουν κάποιον από τους λιλιπούτειους επιβάτες τους!

Αμέσως, κλήθηκαν ασθενοφόρα τα οποία παρέλαβαν όσα παιδάκια είχαν τραυματιστεί και τα μετέφεραν στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών, όπου διαπιστώθηκε ότι μόνο ένα υπέστη κάταγμα στο χέρι και άλλα δυο είχαν υποστεί ελαφρά γδαρσίματα από την πτώση.

Η δημοτική αρχή διάταξε έρευνα για το περιστατικό και όλα τα παιχνίδια θα εξεταστούν, για να διαπιστωθεί πού οφείλεται το παραλίγο ολέθριο ατύχημα και αν είχαν συντηρηθεί σωστά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις