Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το πλαστό 50ευρω "πρόδωσε" των Βρετανό τουρίστα

Το πλαστό 50ευρω "πρόδωσε" των...

Την περίεργη υπόθεσή διερευνούν οι Αρχές

Είτε λόγω άγνοιας για το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, είτε λόγω σκόπιμης προώθησης πλαστών χαρτονομισμάτων, 49χρονος από τη Βρετανία "έπεσε στα δίχτυα" της ΕΛ.ΑΣ. Ο τουρίστας μετέβη σε πρατήριο καυσίμων στο Ηράκλειο για να βάλει βενζίνη στο δίκυκλο που οδηγούσε.

Ο πρατηριούχος του είπε ότι οφείλει 10 ευρώ και αυτός του έδωσε χαρτονόμισμα των 50. Το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα αποδείχθηκε πλαστό ωστόσο και ο πρατηριούχος δεν το δέχθηκε. Ετσι, ο Βρετανός του έδωσε χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, που ήταν κανονικό, και αποχώρησε.

Το γεγονός ότι διέθετε χαρτονόμισμα των 10 ευρώ αλλά προσπάθησε να πληρώσει με πλαστό 50άρικο έκανε τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου να ειδοποιήσει την ΕΛ.ΑΣ.

Η προανάκριση της Ασφάλειας Ηρακλείου οδήγησε στον εντοπισμό των στοιχείων του και τελικά συνελήφθη από άνδρες του Α.Τ. Χερσονήσου.

Το αν αντάλλασσε συστηματικά πλαστά χαρτονομίσματα στην αγορά ή απλώς θέλησε να έχει αρκετά "ψιλά", σε ένα νόμισμα μάλιστα με το οποίο δεν είναι εξοικειωμένος, θα το δείξει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις