Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Βρετανός ηθοποιός Χένρι Καβίλ ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς

Ο Βρετανός ηθοποιός Χένρι Καβίλ ετοιμάζε...
Μαρτάτος Tάκης

Από το κόκκινο χαλί της νέας του ταινίας «The Ministry of Ungentlemanly Warfare», στη Ν. Υόρκη δήλωσε ότι είναι «πολύ ενθουσιασμένος» που θα υποδεχτεί το πρώτο του παιδί με τη φίλη του, Νάταλι Βισκούζο

Ο 40χρονος Βρετανός ηθοποιός Χένρι Καβίλ που τον έχουμε δει ως Σούπερμαν, το 2013 στο φιλμ «Άνθρωπος από Ατσάλι» ενώ φέτος έπαιξε στην κωμική περιπέτεια «Άργκαϊλ» που προβλήθηκε και στην Πάτρα, όπως έγινε γνωστό, ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς!

Ο γοητευτικός Χένρι Καβίλ (Henry Cavill) αποκάλυψε ότι πρόκειται να γίνει από σούπερ ήρωας, σούπερ μπαμπάς.

Από το κόκκινο χαλί της νέας του ταινίας «The Ministry of Ungentlemanly Warfare», στη Νέα Υόρκη δήλωσε στο Access Hollywood ότι είναι «πολύ ενθουσιασμένος» που θα υποδεχτεί το πρώτο του παιδί με τη φίλη του, Νάταλι Βισκούζο (Natalie Viscuso).

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι' αυτό. Η Νάταλι και εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι» είπε χαρακτηριστικά.

Τον Απρίλιο του 2021 μέσω Instagram ο «Superman» Χένρι Καβίλ που είχε ακουστεί το όνομα του και για Τζέιμς Μποντ, και η διευθύντρια ψυχαγωγίας της Vertigo Entertainment, αποκάλυψαν τη σχέση τους ενώ έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ένα χρόνο αργότερα στην πρεμιέρα του «Enola Holmes 2» στην Νέα Υόρκη.

Η κωμική, κατασκοπευτική περιπέτεια «The Ministry of Ungentlemanly Warfare», όπου συμπρωταγωνιστούν οι Χένρι Γκόλντινγκ και Κάρι Έλγουις, ξεκίνησε μόλις να παίζεται στα σινεμά της Βορείου Αμερικής. Η σκηνοθεσία, το σενάριο και η συμπαραγωγή είναι του διάσημου Βρετανού σκηνοθέτη Guy Ritchie

Το σενάριο είναι βασισμένο στο βιβλίο του 2014 Churchill's Secret Warriors: The Explosive True Story of the Special Forces Desperadoes of WWII του Damien Lewis.

Να θυμίσουμε πως ο Χένρι Καβίλ είχε συνεργαστεί με τον Γκάι Ρίτσι και το 2015 στην χαριτωμένη κατασκοπευτική περιπέτεια "Κωδικό όνομα U.N.C.L.E." όπου συμπρωταγωνίστησε με την Αλίσια Βικάντερ και τον Άρμι Χάμερ.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

"The Ministry of Ungentlemanly Warfare".

"The Ministry of Ungentlemanly Warfare".

"Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E".

"Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight