Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιμοδοσία από την Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας

Αιμοδοσία από την Πανηπειρωτική Αδελφότη...

Την Κυριακή στις 10:00 το πρωί

Η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, δημιούργησε -από πέρυσι- τράπεζα αίματος για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, δίνοντας μια νέα προοπτική στη σχέση συλλόγου - μελών, υλοποιώντας παράλληλα έναν από τους ουσιαστικούς κοινωνικούς στόχους του συλλόγου. Η νέα αιμοδοσία.όπως αναφέρει το www.aigialeianews.gr, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιουνίου, ώρες 10.00-12.30 το πρωί, στη νέα αίθουσα του συλλόγου (Πλατεία εργατικών κατοικιών Ξηρολιθίων).

Στην αιμοδοσία αυτή, που θα πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου, μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Ηπειρώτες αλλά και οι συνδημότες φίλοι του συλλόγου. Όσοι ενδιαφέρονται για πληροφορίες (αιμοδοσία, συμμετοχή στην τράπεζα αίματος, παροχές κ.ά.) μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη αιμοδοσίας του συλλόγου κ. Κωσταγούλα Σπυριδούλα στο τηλ. 6978146898 καθώς και με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Τα μαθήματα χορού συνεχίζονται κανονικά μέχρι το τέλος Ιουνίου, κάθε Τετάρτη στις 8.30 το βράδυ, στη νέα αίθουσα του συλλόγου. Τα μέλη του Δ.Σ. βρίσκονται σε συζητήσεις για εμφανίσεις του χορευτικού τμήματος της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας σε συναντήσεις χορευτικών συγκροτημάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις