Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σενάρια για την τιμή του Bitcoin μετά το BTC Halving

Σενάρια για την τιμή του Bitcoin μετά το...

Ενημερωθείτε αναλυτικά

Καθώς πλησιάζει το γεγονός του Bitcoin Halving, όλα τα βλέμματα της κοινότητας crypto είναι στραμμένα εκεί. Ειδικότερα, με λιγότερες από 90 ημέρες μέχρι το αναμενόμενο halving, διάφοροι παράγοντες όπως το κλίμα της αγοράς και οι ιστορικές τάσεις επηρεάζουν τις προβλέψεις των τιμών για το κορυφαίο κρυπτονόμισμα στον κόσμο.

Ταυτόχρονα, το Bitcoin Minetrix, ένα νέο κρυπτονόμισμα μέσω του οποίου μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικές ανταμοιβές, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της κοινότητας.

Αγοράστε BTCMTX εδώ

Επισκόπηση του Bitcoin Halving

Το επερχόμενο γεγονός του Bitcoin halving, που έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο, αποτελεί μια κομβική στιγμή για το νούμερο ένα κρυπτονόμισμα. Ιστορικά, έχουν παρατηρηθεί διορθώσεις μετά το halving που κυμαίνονται από 7% έως 30% μέσα σε ένα μήνα. Ωστόσο, οι μακροπρόθεσμες προοπτικές είναι αισιόδοξες, με το Bitcoin να φτάνει συνήθως στην κορυφή της αγοράς του μεταξύ 12 και 18 μηνών μετά το γεγονός του halving.

Παρά τη βραχυπρόθεσμη μεταβλητότητα, τα σενάρια για την τιμή του Bitcoin είναι ιδιαίτερα θετικά. Ένας από τους σημαντικότερους δείκτες ανάλυσης είναι το MVRV. Κάθε φορά που ο δείκτης MVRV 30 ημερών πέφτει κάτω από τον δείκτη MVRV 90 ημερών, συνήθως ακολουθεί μια σημαντική άνοδος στην τιμή του BTC. Κάτι που σημαίνει ότι τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να αγοράσει κανείς το dip.

Τεχνική ανάλυση και μελλοντικά σενάρια τιμών για το Bitcoin

Η τρέχουσα τιμή διαπραγμάτευσης του Bitcoin γύρω στα 42.000 δολάρια αντανακλά μια μικρή ανάκαμψη από μια βουτιά στα 42.276 δολάρια. Η τεχνική ανάλυση υποδηλώνει ότι το κρυπτονόμισμα βρίσκεται επί του παρόντος σε κατάσταση αναποφασιστικότητας.

Ο δείκτης σχετικής ισχύος (RSI) κυμαίνεται γύρω από το μέσο επίπεδο, υποδεικνύοντας αβεβαιότητα, ενώ ο το Awesome Oscillator (AO) παρουσιάζει πράσινες ράβδους ιστογράμματος, υποδηλώνοντας πιθανό ανοδικό έλεγχο.

Μια συνεχής αύξηση της αγοραστικής πίεσης θα μπορούσε να οδηγήσει το Bitcoin στη διάσπαση των βασικών επιπέδων αντίστασης, με πιθανή επέκταση στα 45.597 δολάρια. Σε ένα ανοδικό σενάριο, το Bitcoin μπορεί να στοχεύσει να ξεπεράσει το υψηλό διετίας στα 48.989 δολάρια, πλησιάζοντας προς το φράγμα των 50.000 δολαρίων.

Αντίθετα, ένα ημερήσιο κλείσιμο κάτω από το επίπεδο στήριξης στα 41.466 δολάρια θα μπορούσε να ακυρώσει την ανοδική θέση, προκαλώντας ενδεχομένως μια διόρθωση της τιμής προς το επίπεδο στήριξης στα 40.000 δολάρια.

Η επιρροή της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ

Μετά τις παρατηρήσεις του Πάουελ, ο οποίος εξέφρασε απροθυμία ως προς τη μείωση των επιτοκίων τον Μάρτιο και επικαλέστηκε τον επίμονα υψηλό πληθωρισμό, οι συμμετέχοντες στην αγορά crypto είναι σε εγρήγορση. Η απουσία άμεσων σχεδίων για χαλάρωση της νομισματικής πολιτικής έχει δημιουργήσει ανησυχία, οδηγώντας ενδεχομένως σε εκροές κεφαλαίων τόσο από το Bitcoin όσο και από τα παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία.

Αγοράστε BTCMTX εδώ

Η μοναδική επενδυτική ευκαιρία του Bitcoin Minetrix

Εν μέσω της αναμονής που περιβάλλει το γεγονός της μείωσης του Bitcoin στο μισό, οι επενδυτές διερευνούν εναλλακτικές ευκαιρίες στα πιο κερδοφόρα κρυπτονομίσματα. Το Bitcoin Minetrix αναδεικνύεται ως μια πολλά υποσχόμενη επενδυτική επιλογή λόγω της εστίασής του στην επανάσταση της εξόρυξης Bitcoin.

Ειδικότερα, το Bitcoin Minetrix έχει δεσμευτεί να αντιμετωπίσει τις περιβαλλοντικές ανησυχίες που σχετίζονται με την παραδοσιακή εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Βελτιστοποιώντας τη χρήση ενέργειας, ενσωματώνοντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και αξιοποιώντας τεχνολογία αιχμής, το έργο στοχεύει στη δημιουργία μιας πιο βιώσιμης διαδικασίας εξόρυξης με μοναδικές ανταμοιβές προς τους επενδυτές του.

Πώς να κερδίσετε από την εξόρυξη στο cloud

Με τις ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, ολοένα και περισσότεροι επενδυτές θέλουν να επωφεληθούν από την εξόρυξη Bitcoin. Άλλωστε, με τις εκτιμήσεις για άνοδο στην τιμή του, οι ανταμοιβές από την εξόρυξη θα είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Το μόνο που χρειάζεται κανείς να κάνει είναι να αγοράσει μερικά κρυπτονομίσματα BTCMTX μέσω της προπώλησης και να τα ποντάρει. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε να κερδίσετε δωρεάν κρυπτονομίσματα μέσω της εξόρυξης στο cloud, συμμετέχοντας σε ένα από τα πιο καινοτόμα έργα του 2024.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά