Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολοκληρώθηκε η διοργάνωση "Γκολ στον κοινωνικό αποκλεισμό". Δείτε φωτό

Ολοκληρώθηκε η διοργάνωση "Γκολ στο...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ποδοσφαιρικό τουρνουά

Με επιτυχία διεξήχθη και έληξε χθες, στο Παμπελοποννησιακό  Στάδιο, το 1ο Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά ενάντια στη φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό, υπό τον τίτλο "Γκολ στον Κοινωνικό Αποκλεισμό".

Το τουρνουά διεξήχθη από την Παρασκευή  27 Μαίου έως και την Κυριακή  29 Μαίου, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Δήμου Πατρέων και συγκεκριμένα της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων), και Ένταξης Μεταναστών.

Σε αυτή την  εκδήλωση που είχε συμβολικό χαρακτήρα  ενάντια στη φτώχεια, συμμετείχαν  ομάδες αστέγων από οκτώ πόλεις της  Ελλάδας (Αθήνα, Αρχαία Ολυμπία, Βόλος, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Πάτρα, και Χανιά). Όλες οι αποστολές συμπεριλάμβαναν 80 άτομα συνολικά.

Νικήτρια αναδείχθηκε  η ομάδα της Κοζάνης, κι ακολούθησαν  στη βαθμολογία οι ομάδες: Πάτρας, Αρχαίας  Ολυμπίας, Θεσσαλονίκης, Κομοτηνής, Αθήνας, Βόλου, και Χανίων.

Το βράδυ της  Κυριακής στο χώρο του Έσπερου, έγινε  η απονομή των κυπέλλων και  των αναμνηστικών μεταλλίων, παρόντων των αντιδημάρχων Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, ΜΚΟ, και Ένταξης Μεταναστών, Ήρας Κουρή, Παιδείας Διαφάνειας, και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ανδρέα Φίλια, του προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Αντώνη Σκιαθά, του εκπροσώπου του Σωματείου «Γαλήνη» και του εκπροσώπου του Μητροπολίτη Πατρών, πατρός Αντωνίου Ρουμελιώτη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Παπαηλιού, υπηρεσιακών παραγόντων και πολιτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις