Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Μπαράκ Ομπάμα επέλεξε τις δικές του καλύτερες ταινίες για το 2022

Ο Μπαράκ Ομπάμα επέλεξε τις δικές του κα...

Στην λίστα με τις δικές του αγαπημένες ταινίες που είδε φέτος, ξεχωρίζουν το «The Fabelmans» του Στίβεν Σπίλμπεργκ αλλά & το πολυβραβευμένο «Aftersun» της Σάρλοτ Γουέλς

Είναι γνωστό πως ο 61χρονος πρώην Πρόεδρος της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα είναι ένας μεγάλος σινεφίλ. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Μπαράκ Ομπάμα μοιράζεται με τον κόσμο την δική του λίστα με τις αγαπημένες ταινίες που είδε φέτος, τη χρονιά 2022 που μας αποχαιρετά σε λίγο.

Μέσα στην λίστα όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση του flix.gr υπάρχουν, όπως πάντα, μερικές αγαπημένες αμερικάνικες ταινίες όπως το «The Fabelmans» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, το «Everything Everywhere All At Once» με τη Μισέλ Γέο, και το «Top Gun: Maverick» με τον Τομ Κρουζ, αλλά και μερικές ευχάριστες εκπλήξεις όπως το «Happening» (το «Γεγονός»), το «Wheel of Fortune and Fantasy» σε σκηνοθεσία Ryusuke Hamaguchi και το «A Hero» του Ασγκάρ Φαραντί και φυσικά μερικές πολυβραβευμένες ταινίες όπως το «Aftersun» της Σάρλοτ Γουέλς που μόλις βγήκε στα Αθηναϊκά σινεμά και το «Tar» με την Κέιτ Μπλάνσετ.

O ίδιος έγραψε στο twitter «είδα μερικές υπέροχες ταινίες φέτος – ορίστε μερικές από τις αγαπημένες μου. Ποια μου διέφυγε;».

Η λίστα λοιπόν του Μπαράκ Ομπάμα με τις αγαπημένες του ταινίες, του 2022 είναι στη φωτ. παρακάτω.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture