Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον ανακριτή οι δράστες για το μακελειό στου Ρέντη

Στον ανακριτή οι δράστες για το μακελειό...

Αρνήθηκε να απολογηθεί ο βασικός κατηγορούμενος

Δέκα από τους δώδεκα δράστες απολογούνται σήμερα στην ανακρίτρια για τη δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Χθες απολογήθηκαν και αφέθησαν ελεύθεροι χωρίς όρους οι υπόλοιποι δύο, που αντιμετώπιζαν κατηγορίες για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών προς ιδία χρήση, σε βαθμό πλημμελήματος.

Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη των δραστών την επόμενη κιόλας ημέρα της συμπλοκής στου Ρέντη, ύστερα από πληροφορίες για τα ψευδώνυμά τους.

Η άκρη του νήματος, ωστόσο, άρχισε να ξετυλίγεται ύστερα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και το σήμα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, που επιβεβαίωσε τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες από το Μενίδι έως τον Ρέντη.

Η συχνή τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν πριν και μετά τη ληστεία οι δράστες αξιοποιήθηκε από την αστυνομία, παρά το γεγονός ότι οι κατηγορούμενοι, για να αποφύγουν τον εντοπισμό τους, άλλαξαν κινητά τηλέφωνα.

Αμέσως μετά τη δολοφονία των αστυνομικών, έκλεισαν ραντεβού στη λαχαναγορά του Ρέντη και στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του βασικού κατηγορουμένου στη Βαρυμπόμπη, όπου μετέβη ο γιατρός που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον τέταρτο δράστη που είχε τραυματιστεί και καταζητείται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο βασικός κατηγορούμενος αρνήθηκε να απολογηθεί προανακριτικά, παρά το γεγονός ότι σε συγκατηγορούμενό του κατονομάζει έτερο συγκατηγορούμενο ως τον δολοφόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις