Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στη μέση του δρόμου στο κέντρο της Αθήνας-Δέχτηκε μαχαιριές

Νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στη μέσ...

Bρέθηκε στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου

Αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο, χτυπημένος από μαχαίρι βρέθηκε στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου στην καρδιά της Αθήνας ένας άνδρας ηλικίας 44 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν Έλληνα που δέχθηκε επίθεση χαράματα από τρία άτομα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στον άνδρα τα στοιχεία της ταυτότητά τους και ειδοποίησαν την οικογένειά του. Όταν οι συγγενείς του έφτασαν στο σημείο ξέσπασαν. Οι περαστικοί άκουσαν φωνές, κανείς όμως δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Δευτερόλεπτα μετά κάποιοι είδαν τον άνδρα πεσμένο κάτω μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είχε δεχθεί τουλάχιστον 2 χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιά.

Κάποιες πληροφορίες μιλούν για πολλά χτυπήματα στα πλευρά την κοιλιά αλλά και στο λαιμό τπυ θύματος, που από τα στοιχεία φαίνεται πως προσπάθησε αγωνιωδώς να ξεφύγει από τα χέρια των δραστών. Τα ίχνη του αίματος δείχνουν πως κατάφερε να συρθεί περί τα 10 μέτρα, όμως δεν τα κατάφερε...

Οι αστυνομικοί έφτασαν επι τόπου και απέκλεισαν την περιοχή. Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει τα αίτια. Αν πρόκειται δηλαδή για ληστεία ή αν προηγήθηκε συμπλοκή λόγω διαφορών.

Πριν από λίγη ώρα και μετά από την πρώτη αυτοψία του ιατροδικαστή ασθενοφόρο παρέλαβε το πτώμα του άνδρα για να το μεταφέρει στο νεκροτομείο, ωστόσο το σημείο παραμένει αποκλεισμένο με το αίμα του άτυχου 44χρονου να δείχνει το σημείο όπου έγινε το έγκλημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις