Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν.Παπαδημάτος: «Σε κατάσταση ανάγκης ο χώρος της Υγείας»

Ν.Παπαδημάτος: «Σε κατάσταση ανάγκης ο χ...

Ο π. βουλευτής μετέφερε ήδη τις ελλείψεις και τα προβλήματα του χώρου της Υγείας στον τομέα Υγείας της ΝΔ

Σε κατάσταση αυξημένης ανάγκης βρίσκεται ο χώρος της Υγείας στην περιοχή της Αχαΐας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο π. Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Νίκος Παπαδημάτος, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου επαφών που πραγματοποίησε με εργαζόμενους στα νοσοκομεία, ιατρούς, μέλη διοικήσεων, αλλά και τον διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας.

Ο κ. Παπαδημάτος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η κατάσταση είναι περισσότερο δραματική απ’ όσο μπορεί να εκτιμήσει ο καθένας. «Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς λεπτομερή αναφορά. Είναι κοινά αποδεκτό, πια, πως η παροχή ιατρικής φροντίδας στην περιοχή μας κρέμεται από μία λεπτή κλωστή και η κατάσταση δεν είναι ακόμα χειρότερη  χάρη στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι του χώρου», υπογράμμισε ο Νίκος Παπαδημάτος και πρόσθεσε:

«Προσωπικά εκτιμώ ότι χρειάζεται να ενώσουμε τη φωνή μας και τις δυνάμεις μας. Να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε διαχωριστική γραμμή και αφήνοντας πίσω τα λάθη του παρελθόντος να συμβάλουμε όλοι σε έναν αγώνα για την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Η υγεία των συμπολιτών μας είναι το ζητούμενο που πρέπει να μας βρίσκει όλους στην πρώτη γραμμή, ανεξάρτητα από ιδεολογικές προελεύσεις».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαδημάτος μετέφερε ήδη τις ελλείψεις και τα προβλήματα του χώρου της Υγείας στον τομέα Υγείας της ΝΔ, του οποίου ο ίδιος είναι συντονιστής σε επίπεδο Αχαΐας, ενώ έχουν καθοριστεί επαφές και συναντήσεις με σκοπό την άσκηση πίεσης στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις