Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πήγαν να κλέψουν παιχνιδομηχανήματα αλλά δεν... πρόλαβαν

Πάτρα: Πήγαν να κλέψουν παιχνιδομηχανήμα...

Συνελήφθη ένας άνδρας και δυο ανήλικοι

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι με την χρήση ηλεκτρικού τροχού, διέρρηξε παιχνιδομηχανήματα στην Πάτρα, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από διερχόμενο πολίτη.

Ο κατηγορούμενος επιβιβάστηκε σε όχημα του προκειμένου να διαφύγει ωστόσο εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο βρήκαν και κατέσχεσαν τον ηλεκτρικό τροχό, ενώ κατασχέθηκε το όχημα του ως μέσο τέλεσης της απόπειρας κλοπής.

*

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 16 ετών, καθώς και ένας ενήλικος ημεδαπός, διότι με την χρήση μεταλλικής ράβδου, διέρρηξαν παιχνιδομηχανήματα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους μικρό χρηματικό ποσό.

Οι κατηγορούμενοι κατά την τέλεση της πράξης τους έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, όπου καταδιώχθηκαν πεζή και συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις