Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλ/νια: Χιλιάδες κροτίδες σε Μεσολόγγι, Γαλατά και Ματαράγκα

Αιτωλ/νια: Χιλιάδες κροτίδες σε Μεσολόγγ...

Σε συλλήψεις εμπόρων προχώρησε η αστυνομία

Την 6-4-2011 και ώρα 05:15, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Μεσολογγίου, συνελλήφθη ενήλικας ημεδαπός γιατί σε κατάστημα mini market που διατηρεί κατείχε επτά κουτιά με τριακόσιες πενήντα τυποποιημένες κροτίδες οι οποίες και κατασχέθηκαν. Ο δράστης με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτ/κών Μεσολογγίου.

Την ίδια ημέρα και ώρα 5:20, στο Μεσολόγγι, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Μεσολογγίου, συνελλήφθει ενήλικας ημεδαπός, γιατί σε περίπτερο που διατηρεί κατείχε δεκατρία κουτιά με εξακόσιες εξήντα έξι τυποποιημένες κροτίδες και τρία κουτιά με τριακόσιες τυποποιημένες φωτοβολίδες οι οποίες και κατασχέθηκαν. Ο δράστης με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτ/κών Μεσολογγίου.

Την 7-4-2011 και ώρα 18:00, στη Δ.Ε. Γαλατά δήμου Ναυπακτίας, από αστυνομικούς της του Τ.Α. Μεσολογγίου, συνελήφθη ενήλικας ημεδαπός, γιατί σε κατάστημα τροφίμων που διατηρεί κατελήφθη να κατέχει ένα πυροτέχνημα μάρκας «σελήνη», δεκαεννέα τεμάχια πυροτεχνήματα μάρκας «βροχή», ένα κουτί με πενήντα κροτίδες μάρκας «manifesto mann”, ένα κουτί με ογδόντα κροτίδες μάρκας «raudo mann”, σαράντα τέσσερα κουτιά με 2.200 συνολικά τυποποιημένα σκορδάκια, δώδεκα κουτιά με χίλια διακόσια συνολικά καψούλια για ρίψη πυροτεχνημάτων από πιστόλι, σαράντα τεμάχια παιδικά αθύρματα μάρκας «σχυριχτά», είκοσι ένα κουτιά με 1.260 συνολικά τεμάχια με παιδικά αθύρματα μάρκας «nitro”. Όλα τα προαναφερόμενα (κροτίδες, καψούλια, πυροτεχνήματα, σκορδάκια και παιδικά αθύρματα) κατασχέθηκαν. Ο δράστης με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτ/κών Μεσολογγίου.

Την 12-4-2011 και ώρα 09:30, στη Δ.Ε. Ματαράγκας του δήμου Αγρινίου, από αστυνομικούς του Α.Τ. Ναυπάκτου, συνελήφθη ενήλικας ημεδαπός, γιατί σε κατάστημα εμπορίας ηλεκτρικών – οικιακών ειδών ιδιοκτησίας του, μετά παο έρευνα ανευρέθηκαν τριάντα ένα βεγγαλικά – πυροτεχνήματα των 175 βολών. Σε νομότυπες κατοίκων έρευνες που ενεργήθηκαν: α) στην πατρική του οικία στο Αγρίνιο ανευρέθηκαν εξήντα ένα χιλιάδες επτακόσιες κροτίδες, έντεκα βεγγαλικά των διακοσίων σαράντα δύο βολών και πέντε κουτιά παιδικών αθυρμάτων με διακόσια είκοσι τέσσερα τεμάχια και β) στην οικία του στο Αγρίνιο ανευρέθησαν εκατό κροτίδες, τρείς πυρσοί, έξι βεγγαλικά των εκατόν τριάντα ένα βολών και τρία κουτιά με τριάντα τέσσερα τεμάχια παιδικών αθυρμάτων με συνολικά 61.800 κροτίδες, σαράντα οτώ βεγγαλικά – πυροτεχνήματα των 548 βολών, τρείς πυρσοί και οκτώ κουτιά παιδικά αθύρματα των 258 τεμαχίων. Όλα τα προαναφερόμενα (κροτίδες, βεγγαλικά - πυροτεχνήματα, πυρσοί και παιδικά αθύρματα) κατασχέθηκαν. Ο δράστης με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτ/κών Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις