Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλ/νια: Ανήσυχοι οι γονείς για το λύκειο Ευηνοχωρίου

Αιτωλ/νια: Ανήσυχοι οι γονείς για το λύκ...

Με επιστολή τους ζητούν να πληροφορηθούν αν θα λειτουργήσει και φέτος ως εξεταστικό κέντρο για τις πανελλαδικές

Το λύκειο Ευηνοχωρίου μέχρι σήμερα εξυπηρετεί όλες τις γύρω περιοχές (Γαβρολίμνη, Χάνια, Τρίκορφο, Γαλατά, Άγιο Γεώργιο κλπ) και όλα τα τελευταία χρόνια λειτουργεί ως εξεταστικό κέντρο για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Φέτος και μέχρι σήμερα, λίγες μόνο μέρες πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις 2011, κανένας δε γνωρίζει επίσημα αν θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ως εξεταστικό κέντρο για τους μαθητές του.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σκέφτεται την κατάργησή του, με συνέπεια οι μαθητές από όλες τις παραπάνω περιοχές να είναι αναγκασμένοι να μεταφερθούν σε εξεταστικό κέντρο του Μεσολογγίου.

Οι γονείς ανήσυχοι και συμμεριζόμενοι την αγωνία των παιδιών τους, κρίνουν ότι είναι λανθασμένη η κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Ευηνοχωρίου τόσο για λόγους εκπαιδευτικούς, ψυχολογικούς αλλά και οικονομικούς. Η οποιαδήποτε αλλαγή «στο παρά πέντε» επιβαρύνει μόνο τους μαθητές και δεν εξυπηρετεί σε τίποτα.

Τις ανησυχίες των γονιών συμμερίζεται και ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κος Παναγιώτης Κατσούλης , τον οποίον επισκέφτηκαν οι γονείς.

Ζητούμε από τους αρμόδιους να κατανοήσουν τους προβληματισμούς μας ώστε να μην καταργηθεί το λύκειο Ευηνοχωρίου ως εξεταστικό κέντρο των πανελλαδικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις