Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Tα βίντεο Παπακαλιάτη- Καβογιάννη από τους Παξούς είναι κωμωδία από μόνα τους

Tα βίντεο Παπακαλιάτη- Καβογιάννη από το...

Καθώς η πρεμιέρα της σειράς «Ο Δάσκαλος» αργεί ακόμα, ο δημιουργός και πρωταγωνιστής μαζί με την ηθοποιό, δημιουργούν ξεκαρδιστικά teasers

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση με μια νέα παραγωγή, με τίτλο «Ο Δάσκαλος», η οποία αυτή την εποχή γυρίζεται σε Αθήνα, Κέρκυρα και Παξούς. Εκτός από το γεγονός ότι συστήνει την Κλέλια Ανδριολάτου ως μια εκ των κεντρικών πρωταγωνιστών (μαζί με τους Φάνη Μουρατίδη, Αντίνοο Αλμπάνη, αλλά και τη Χάρις Αλεξίου σε ρόλο – έκπληξη), ο Παπακαλιάτης φέρνει ξανά κοντά του την Μαρία Καβογιάννη. Η 62χρονη ηθοποιός είχε παίξει στην ταινία «Ένας Άλλος Κόσμος» με τη συμμετοχή του J.K Simmons, του Μηνά Χατζησάββα και πολλών ακόμα Ελλήνων και ξένων ηθοποιών, στην πιο φιλόδοξη δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μέχρι σήμερα.

Επίσης οι δύο τους έχουν βρεθεί και σε μια από τις πιο λατρεμένες τηλεοπτικές σειρές των 90s, στο Ντόλτσε Βίτα, ως Χάρης και Ασπασία!

Στα τελευταία teasers της σειράς Ο Δάσκαλος, η Καβογιάννη έχει «πάθει» διεθνή καριέρα και μιλάει μόνο στα αγγλικά, ενώ ο Χριστόφορος προσπαθεί να της εξηγήσει ότι «here no Los Angeles, here is Paxoi, Gaios, Lakka?» ενώ ακούγεται κι ένας Peter που κανείς δεν ξέρει ποιός είναι κι από που έχει έρθει.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι σταθερές αξίες του τηλεοπτικού τοπίου, δε σβήνονται. Διαφωνείς Χρίστινα Μαρκάτου;

Πηγή:mikropragmata

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight