Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Περίεργο το κλίμα στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Ελλάδας

Αγρίνιο: Περίεργο το κλίμα στο Πανεπιστή...

Κινητοποιήσεις φοιτητών για τον προϋπολογισμό

Η μια δυσάρεστη είδηση διαδέχεται την άλλη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας, που εδώ και μήνες έχει μπει στο «στόχαστρο» πολλών δημοσιευμάτων που προεξοφλούν ήδη την κατάργηση του. Παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις, η κατάσταση παραμένει θολή, ενώ την ίδια στιγμή, βγαίνουν στον αέρα μια σειρά ζητημάτων,  που δημιουργούν μια εξαιρετικά άσχημη εικόνα.

Δεν είναι τυχαίο πάντως πως όλη η φασαρία ξεκινά με την , για πρώτη φορά φέτος, διαχείριση του προϋπολογισμού του Πανεπιστημίου, ύψους 1,5 εκατομ. ευρώ, από το ίδιο το Πανεπιστήμιο και όχι από τα Γιάννενα, γεγονός που, παρά τις αδυναμίες ασφαλώς και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα, για την ουσιαστική αυτονόμηση.

Οι πλέον πρόσφατες εξελίξεις, σχετίζονται με την ίδια τη λειτουργία του Πανεπιστημίου και την απόφαση της ΓΣ του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων να αναστείλει τη λειτουργία του για μια εβδομάδα, ενώ οι φοιτητές το μεσημέρι απέκλεισαν την εθνική οδό. Στο ίδιο μήκος κύματος πάντως, όπως αναφέρουν πληροφορίες, κινείται και το Τμήμα Διαχείρισης Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, με αιχμή ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον προϋπολογισμό του Πανεπιστημίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις