Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλημμύρισε κόσμο το BF4 εξαιτίας του επερχόμενου Battlefield 2042 - Οι τελευταίες πληροφορίες

Πλημμύρισε κόσμο το BF4 εξαιτίας του επε...

Εως 128 άτομα οι διαδικτυακές μάχες όπου θα συμμετέχουν και bots

Το Battlefield 2042 θα υποστηρίζει διαδικτυακές μάχες 128 ατόμων. Ακόμη και σήμερα ωστόσο δεν είναι εγγυημένο αν όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι κανονικοί χρήστες ή απλά πρσθήκες έξυπνων ρομποτικών παικτών. Οι απανταχού gamers αδημονούν για τον νέο τίτλο καθώς είναι μια ακόμη πρόκληση για εκείνους που παίζουν αποκλειστικά παιχνίδια προσομοίωσης πολέμου. Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που έχουν γυρίσει το χρόνο πίσω κάνοντας προπόνηση με το Battlefield 4.

Σύμφωνα με το The Verge, η Electronic Arts επιβεβαίωσε ότι για την "All-Out Warfare" εμπειρία, στην οποία συμπεριλαμβάνονται τα modes "Breakthrough" και "Conquest".  θα υποστηρίζονται 128 παίκτες, ο αριθμός αυτός ωστόσο μάλλον θα συμπληρώνεται από bots όταν δεν είναι διαθέσιμοι πραγματικοί παίκτες μέσω διαδικτύου. Ο μέγιστος αριθμός ΑΙ bots που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά παιχνίδι θα είναι 64 με έμφαση στις ώρες μη αιχμής οπότε και αρκετοί server δείχνουν άδειοι.

Σε Conquest και Breakthrough mode, θα μπορούν να συμμετέχουν έως 128 πραγματικοί παίκτες είτε παίζουν μέσω PC, PS5, είτε μέσω Xbox Series X ή Series S. Πάντως στις εκδόσεις του παιχνιδιού για PS4 και Xbox One το νούμερο αυτό πέφτει στο μισό, με 64 παίκτες να συμμετέχουν ταυτόχρονα online.

Το gameplay του Battlefield 2042 αναμένεται μέσω του EA Play Live στις 22 Ιουλίου. Το παιχνίδι επίσημα έρχεται τον Οκτώβριο, ενώ νωρίτερα, ίσως και μέσα στον Αύγουστο αναμένεται η open beta εκδοση για όλες τις πλατφόρμες.

Το κανονικό gameplay αναμένεται στις 22 Ιουλίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις