Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ρόναλντ και Νάνσι Ρίγκαν γίνονται ταινία, τα φιλόδοξα γυρίσματα στην Οκλαχόμα

Ρόναλντ και Νάνσι Ρίγκαν γίνονται ταινία...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τους υποδύονται οι γνωστοί ηθοποιοί Ντένις Κουέιντ και Πενέλοπε Αν Μίλερ

Oι βιογραφίες διάσημων προσωπικοτήτων παγκόσμιας ακτινοβολίας έχουν την τιμητική τους στο σινεμά. Η προσωπική και πολιτική διαδρομή του 40ου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Ρίγκαν (1911- 2004) αλλά και η σχέση του με την πρώτη κυρία Νάνσι, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη: Ο Ντένις Κουέιντ θα ενσαρκώσει τον  πρόεδρο  και η Πενέλοπε Αν Μίλερ την σύζυγό του. Όλα τα γεγονότα θα ξεδιπλώνονται μέσα από το βλέμμα ενός φανταστικού πράκτορα της KGB, ο οποίος παρακολουθεί τον Ρίγκαν επί δεκαετίες, από την εποχή που έκανε καριέρα στο σινεμά μέχρι την αναρρίχηση του στην προεδρία των ΗΠΑ. 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σον ΜακΝαμάρα («The Miracle Season», «Η Νικήτρια») και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Οκλαχόμα. 

Η Πενέλοπε Αν Μίλερ, γνωστή κυρίως από την ταινία του Μπράιαν Ντε Πάλμα «Υπόθεση Καρλίτο», με τον Αλ Πατσίνο, θα υποδυθεί την ηθοποιό και δεύτερη σύζυγο του Ρίγκαν, από τα χρόνια της πρώτης νεότητας της μέχρι την ηλικία των εβδομήντα ετών. Ρόναλντ και Νάνσι παντρεύτηκαν το 1952, απέκτησαν δύο παιδιά και ήταν αχώριστοι μέχρι τέλους. 

Τον Λεονίντ Μπρέζνιεφ, ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης από το 1964 έως το 1982, θα υποδυθεί ο ηθοποιός και τραγουδιστής, Ρόμπερτ Ντάβι και τον κατάσκοπο ο Γιον Βόιτ. 

Το σενάριο βασίζεται σε δύο βιβλία του Πολ Κένγκορ, συγγραφέα και καθηγητή Πολιτικών Επιστημών, με τίτλο «The Crusader: Ronald Reagan and the Fall of Communism» (Ο Σταυροφόρος: Ο Ρόναλντ Ρίγκαν και η πτώση του κομμουνισμού) και «God and Ronald Reagan: A Spiritual Life» (Θεός και Ρόναλντ Ρίγκαν: Μία πνευματική ζωή). 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View