ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Πολύτεκνοι της Πάτρας έκοψαν την πίτα τους και το γλέντησαν -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι Πολύτεκνοι της Πάτρας έκοψαν την πίτα τους και το γλέντησαν -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Την περασμένη Κυριακή

Ο Σύλλογος πολυτέκνων Πατρών και περιχώρων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με καλεσμένους πολλά γνώριμα πρόσωπα που τους στηρίζουν όλο αυτόν τον καιρό.

Η όμορφη εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Αρχοντικό της ευτυχίας στην Οβρυά το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 3 Φεβρουαρίου 2019 και το κέφι ήταν μεγάλο.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της Πολυτεχνικής Οργάνωσης Πατρών & Περιχώρων Δημήτρης Μαραβέλιας ενώ στη συνέχεια είπαν δύο λόγια και μια ευχή όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο συναρπαστική, αφού οι διοργανωτές είχαν μελετήσει για την παρουσία ενός μουσικού σχήματος, με τον Πατρινό λαικό ερμηνευτή Γιώργο Παράμερο, τον Βασίλη Κωστούλα, την Έλενα Γεωργαντά, τον Γιάννη Μαρτζάκλη και στο κλαρίνο τον μοναδικό Αργυρόπουλο.

Η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων έχει ως σκοπό να υποστηρίζει τις πολυτεκνικές οικογένειες της περιοχής μας και προσπαθεί να διεκπερώνει τις γραφεικρατικές υπηρεσίες μεταξύ των πολυτέκνων και του κράτους σε συνεργασία με την  Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν η Τασία Μανωλοπούλου - Νικολοπούλου που είναι πρώην πρόεδρος των Πολυτέκνων Πάτρας & περιχώρων, ο Τρύφωνας Φωτόπουλος, ο Λεωνίδας Μαργαρίτης, κ.α.

Οι φωτ. είναι του Γιάννη Πεφάνη από το flashstars.gr

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό

Πατήστε ΕΔΩ

Σχόλια

Ειδήσεις