Το σαββατοκύριακο στο Περί Σκιών «Ο Ξυπόλητος Βασιλιάς Καρνάβαλος. Η μεγάλη παρέλαση…»

Το σαββατοκύριακο στο Περί Σκιών «Ο Ξυπόλητος Βασιλιάς Καρνάβαλος. Η μεγάλη παρέλαση…»

Από τον Χρήστο Πατρινό

Σε αποκριάτικο κλίμα και ύφος κινείται το «Περί Σκιών» του Χρήστου Πατρινού και αυτό το σαββατοκύριακο 2 και 3 Φεβρουαρίου 2019 θα παρουσιάσει την παράσταση καραγκιόζη με τίτλο «Ο Ξυπόλητος Βασιλιάς Καρνάβαλος. Η μεγάλη παρέλαση…».

Πιο συγκεκριμένα το σαββατοκύριακο 2 και 3 Φεβρουαρίου στο Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος στην Πάτρα) θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τον αγαπημένο μας λαϊκό ήρωα και την παρέα του στη ξεκαρδιστική αποκριάτικη παράσταση του Χρήστου Πατρινού «Ο Ξυπόλητος Βασιλιάς Καρνάβαλος. Η μεγάλη παρέλαση…».

Μια παράσταση στους ρυθμούς του καρναβαλιού με την νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση αρμάτων και την συμμετοχή των παραδοσιακών φιγούρων να πρωταγωνιστούν χαρίζοντας χρώματα, ήχους, χαρά, κέφι και παρουσιάζοντας ένα όμορφο φαντασμαγορικό θέαμα.

Ψυχή του καρναβαλιού αποτελεί ο πρωταγωνιστής του θεάτρου σκιών ο Καραγκιόζης ως βασιλιάς αλλά ξυπόλητος καρνάβαλος στο άρμα του στέλνοντας το δικό του μήνυμα της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας στους ρυθμούς της μεγαλύτερης αποκριάτικης εκδήλωσης.

Πρόγραμμα παραστάσεων:

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 6:00 το απόγευμα

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 12:00 και στις 6:00 το απόγευμα

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 5 €  (κλήρωση φιγούρες)

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6977355402, 2610452320.

Σχόλια

Πατρινό Καρναβάλι 2019