Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη της Επτανησιακής Αναγέννησης στον ΧΥΤΑ Κέρκυρας-Τεμπλονίου

Επίσκεψη της Επτανησιακής Αναγέννησης στ...

Δηλώσεις από τον Γιώργο Καλούδη

Επίσκεψη στον ΧΥΤΑ της Κέρκυρας και στα γραφεία του Συλλόγου Τεμπλονίου με Πρόεδρο την κ.Μάγδα Παπανικολοπούλου, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με τον επικεφαλής της παράταξης Γιώργο Καλούδη και τα στελέχη της παράταξης Δημήτρη Πουλιέζο, Περιφερειακό Σύμβουλο και Σοφία Λίβερη.

Μετά την επικαιροποίηση της ενημέρωσης από τον Σύλλογο  Τεμπλονίου, ο Γιώργος Καλούδης έκανε την εξής δήλωση:

«Το Τεμπλόνι ΤΕΛΟΣ. Για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι ο υδροφόρος ορίζοντας της Κέρκυρας έχει υποστεί μία σοβαρή βλάβη με κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι οι κάτοικοι Τεμπλονίου έχουν  υποστεί για 20 και πλέον χρόνια μία ανεπανόρθωτη, σε πολλές περιπτώσεις, βλάβη της υγείας τους και πολύ σημαντική βλάβη στις περιουσίες τους, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, σε αντίθεση με όσα συμβαίνουν στα σοβαρά κράτη της Ευρώπης.

Εμείς είμαστε συνεπείς σε όλες τις προεκλογικές  μας δεσμεύσεις και όσα λέγαμε προεκλογικά πράττουμε και μετεκλογικά, είμαστε μαζί με το λαό, γνήσιοι και αυθεντικοί εκπρόσωποί του. Υπερασπιζόμαστε τον χειμαζόμενο λαό μας υπό τις νεώτερες συνθήκες κατοχής που ζεί σήμερα.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις