Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Να διοριστούν άμεσα οι επιτυχόντες στο ΙΚΑ"

"Να διοριστούν άμεσα οι επιτυχόντες...

Ερώτηση προς τους αρμόδιους Υπουργούς από τον βουλευτή Γ. Κοντογιάννη

Τον άμεσο διορισμό των επιτυχόντων στο ΙΚΑ με το διαγωνισμό 6Κ του 2008 ζητεί με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τους Υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών ο Βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης.

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής: «Με το άρθρο 13 του Νόμου «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του προγράμματος στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας» προβλέπεται η πρόσληψη των επιτυχόντων στην ΑΤΕ στο ΙΚΑ. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν οι αδιόριστοι από τους πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ έτους 2009 και 2010  στο ΙΚΑ προς κάλυψη των άμεσων αναγκών του.

Ωστόσο ερωτήματα προκύπτουν σχετικά με το τι θα γίνει με τους επιτυχόντες στο ΙΚΑ της προκηρύξεις 6Κ του 2008. Οι επιτυχόντες ΤΕ έχουν προσληφθεί από το 2009 ενώ οι επιτυχόντες ΠΕ, για τους οποίους έχουν εκδοθεί τα οριστικά αποτελέσματα από τον Ιούνιο 2010 και έχουν δημοσιευθεί και σε ΦΕΚ, δεν έχουν ακόμα προσληφθεί. Για τους επιτυχόντες ΔΕ έχουν εκδοθεί τα οριστικά αποτελέσματα και αναμένεται η έκδοση του ΦΕΚ.

Κατόπιν τούτων ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:
1. Πως είναι δυνατόν  να προσλαμβάνονται στο ΙΚΑ οι επιτυχόντες στην ΑΤΕ, όταν οι επιτυχόντες  στο ΙΚΑ αναμένουν ακόμα την  πρόσληψή τους;
2. Πότε αναμένεται οι επιτυχόντες ΠΕ και ΔΕ της προκήρυξης 6Κ του 2008 να διοριστούν στο ΙΚΑ»;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις