Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τ. Αποστολόπουλος: "Άδικη και αδικαιολόγητη η επίθεση του κ. Νικολόπουλου"

Τ. Αποστολόπουλος: "Άδικη και αδικα...

Απάντηση του Γ.Γ. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον βουλευτή της ΝΔ

Ανακοίνωση, με την οποία απαντά σε πρόσφατη ερώτηση του Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Νίκου Νικολόπουλου για την μελέτη της ανεργίας, εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Τάσος Αποστολόπουλος. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Λυπούμαστε που για μια ακόμη φορά, μέσα σε λίγες μέρες, δεχόμαστε την άδικη και αναιτιολόγητη επίθεση του Βουλευτή κ. Νικολόπουλου χωρίς να καταθέτει και αυτή τη φορά συγκεκριμένα στοιχεία αλλά να βασίζεται σε «φήμες» και σε τίποτε άλλο.

Σεβόμαστε τον κοινοβουλευτικό και κοινωνικό έλεγχο και τους θεωρούμε απαραίτητους και αναγκαίους για τη διαφάνεια και τη δημοκρατία. Σεβόμαστε και τιμούμε και τον ίδιο το Βουλευτή όπως και κάθε Βουλευτή.

Είναι, όμως, έξω από κάθε δεοντολογία και ηθική βάση με «φήμες» να γίνεται προσπάθεια να διαμορφωθεί ένα αρνητικό περιβάλλον, πολιτικά και ηθικά, για να σπιλωθούν πρόσωπα, τώρα μάλιστα που σε λίγες μέρες κλείνει ο κύκλος του τοποθετημένου από την Κυβέρνηση Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Είναι να αναρωτιέται κανείς το γιατί;

Όταν όλα γίνονται με απόλυτη διαφάνεια και αυτό επιβεβαιώθηκε από όλους τους κοινωνικούς εταίρους στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο που έγινε πριν από λίγες μέρες στην Ανδρίτσαινα. Καμιά μελέτη δεν έχει ανατεθεί σε συνδικαλιστικό ινστιτούτο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γιατί απλούστατα επί των ημερών μας δεν κάνουμε αναθέσεις.

Αυτές οι πρακτικές ανήκουν σε άλλες εποχές. Εμείς κάνουμε για τα πάντα ανοιχτούς διαγωνισμούς  με διαφάνεια και με καθαρότητα. Συνεπώς και για το θέμα της ανεργίας, που είναι ένα από τα κορυφαία προβλήματα, έγινε ανοιχτός διαγωνισμός, κατατέθηκαν από φορείς προτάσεις αλλά η αρμόδια επιτροπή δεν έχει ανοίξει φακέλους και δεν έχει αξιολογήσει προτάσεις.

Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει χωρίς διαφάνεια. Εξάλλου το πολιτικό μας ήθος δεν μας επιτρέπει να αγνοήσουμε ότι σε λίγες μέρες θα τοποθετηθεί στην Πάτρα ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου και να προτρέξουμε να προκαταλάβουμε αποφάσεις ή να διαμορφώσουμε καταστάσεις. Είναι δική του αρμοδιότητα και θα επιληφθεί όταν αναλάβει τα καθήκοντά του.

Τέλος, εκτιμούμε ότι και στο θέμα αυτό ο Βουλευτής κ. Νικολόπουλος έχει πέσει σε πλάνη. Θα στείλουμε όλα τα στοιχεία στη Βουλή όπως έχουμε υποχρέωση, είμαστε, όμως, και στη διάθεση του να επισκεφτεί την Περιφέρεια και να πάρει ότι στοιχεία επιθυμεί."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις