Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παρουσιάζει στο Ρέθυμνο την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης ο πρωθυπουργός

Παρουσιάζει στο Ρέθυμνο την αγροτική πολ...

Τον συνοδεύουν κυβερνητικά στελέχη

Με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού κ. Γεωργίου Παπανδρέου, ο οποίος θα παρουσιάσει την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης, πραγματοποιείται σήμερα στο Ρέθυμνο της Κρήτης η περιφερειακή σύσκεψη για την αγροτική ανάπτυξη του νησιού. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκανδαλίδης θα παρουσιάσει το "Καλάθι προϊόντων της Κρήτης" που είναι συνδεδεμένο με τη μεσογειακή διατροφή.

Ο υφυπουργός κ. Γιάννης Κουτσούκος θα παρουσιάσει τον αγροτικό "Καλλικράτη" και η υφυπουργός κα Μιλένα Αποστολάκη θα παρουσιάσει το "πρόγραμμα υποστήριξης του αγρότη-Έρευνα κατάρτιση πιστοποίηση".

Διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει την προσεχή Τρίτη, ο πρωθυπουργός, ενόψει της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί στις 10.00 το πρωί με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, στις 11.15 με την γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και στις 12.30 με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, δεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, όπως δήλωσε και στη Βουλή ο κ. Τσίπρας.

Ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε, από τη Βουλή, ότι οι υπουργοί θα απευθύνουν πρόσκληση για συζήτηση και κατάθεση προτάσεων στους «αντίστοιχους υπεύθυνους» των κομμάτων, εντός των ημερών και δήλωσε «ανοιχτός» στην υιοθέτησή τους, εφόσον αυτές είναι εποικοδομητικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΝΔ, ο κ. Σαμαράς θα προσέλθει στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό για να εκφράσει τις πάγιες θέσεις του και να ζητήσει αλλαγή του μείγματος της οικονομικής πολιτικής στην κατεύθυνση της ανάκαμψης και της ανάπτυξης. Κομματικά στελέχη λένε ότι "μόνο επί τη βάσει της αλλαγής πολιτικής μπορεί να υπάρξει συναίνεση, δεν υπάρχει περίπτωση εμείς να συμφωνήσουμε στη σφαγή των εργασιακών δικαιωμάτων που προωθεί η κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο".

Εξάλλου, η ΝΔ ζητά προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τα εθνικά θέματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις