Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία Παϊζη: Ο προστατευόμενος μάρτυρας επιμένει και κάνει ...συστάσεις στην ΕΛ.Α.Σ

Δολοφονία Παϊζη: Ο προστατευόμενος μάρτυ...

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σήμερα στα δικαστήρια

Αμετακίνητος στις θέσεις του και στην αρχική του κατάθεση είναι ο προστατευόμενος μάρτυρας στη δίκη των νονών της νύχτας και τη δολοφονία Παϊζη, που συνεχίστηκε σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, μετά την διακοπή της στις 24 Νοεμβρίου.

Ο προστατευόμενος μάρτυρας στην κατάθεση του οποίου βασίστηκε το κατηγορητήριο στη δίκη στον πρώτο βαθμό, επέμεινε σήμερα στο δικαστήριο ότι ο Γρηγόρης Κατσώνης  του εξομολογήθηκε ότι αυτός σκότωσε τον Παΐζη και επανέλαβε όλα όσα είχε πει για τον τρόπο που δρούσε η ομάδα και στήθηκε η δολοφονία.

Παραδέχτηκε ότι είχε και ο ίδιος ανάμιξη  στην ομάδα των μπράβων και μέσω αυτής της ανάμιξης είναι σε θέση να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε η στάση του μάρτυρα ως προς τις ...συμβουλές του προς την αστυνομία, οι οποίες είχαν και επικριτικό χαρακτήρα, καθώς όπως είπε, αν η ΕΛ.ΑΣ. είχε λάβει μέτρα οι κατηγορούμενοι δεν θα είχαν συμπεριφερθεί τοιουτοτρόπως.

Η δίκη συνεχίζεται αύριο με την ολοκλήρωση της κατάθεσής του.

Οι δικηγόροι των κατηγορούμενων τονίζουν ότι ο μάρτυρας θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τα ψεύδη τα οποία είχε πει και αποδείχθηκαν με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις σε δύο δίκες που προηγήθηκαν και αφορούσαν επιμέρους στοιχεία της δίκης της δολοφονίας Παϊζη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις