Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεαρή κοπέλα έπεσε από μπαλκόνι του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας- Το κρατούσαν μυστικό

Νεαρή κοπέλα έπεσε από μπαλκόνι του Γενι...

Έπασχε από μανία καταδίωξης

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ) στην Κατεχάκη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του stifora.gr μία νεαρή κοπέλα στα 23 έπεσε προχθές από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου του ψυχιατρικού τομέα του ΓΝΑ και τραυματίστηκε σοβαρά.

Μάλιστα μέχρι αυτή την ώρα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Η νεαρή έπασχε από μανία καταδίωξης, είχε οδηγηθεί από τους γονείς της στο Νοσκοκομείο το Σάββατο, όταν και κρίθηκε ότι έπρεπε να νοσηλευθεί.

Σε ανύποπτο χρόνο όμως, την Κυριακή δε δίστασε να πέσει από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου, όπου στεγάζεται το ψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου της Αεροπορίας..

Μάλιστα, λόγω του ότι το έδαφος από την πλευρά που έπεσε το θύμα βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο από το κανονικό, η πτώση ήταν σα να έγινε ουσιαστικά από ύψος δύο ορόφων.

Πανικός και αμηχανία επικράτησε στο Νοσοκομείο, μόλις μαθεύτηκε το δυσάρεστο περιστατικό, ένα περιστατικό που παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό στους κόλπους της Αεροπορίας.


Δεδομένης της ψυχασθένειας από την οποία έπασχε η τραυματίας, γίνεται αντιληπτό ότι θα έπρεπε να βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση, πράγμα που δε συνέβαινε την ώρα που η άτυχη κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι. Ακούστηκε έντονα σε πηγαδάκια του Νοσοκομείου ότι το περιστατικό έπρεπε να "κουκουλωθεί" γιατί υπήρχαν ευθύνες που θα έφταναν ψηλά ακουμπώντας ακόμα και τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα stifora επικοινώνησε με το ΓΕΑ , για να έρθει η επιβεβαίωση των πληροφοριών.
Ο υπεύθυνος τύπου πληροφόρησε ότι έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες Αρχές, ότι έγινε ανάκριση από την Αστυνομία Παπάγου και ότι έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση για να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει, ενώ παραμένει σοβαρή η κατάσταση της νεαρής κοπέλας.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις