Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλήρης δικαίωση για τον Δημήτρη Τουλιάτο

Πλήρης δικαίωση για τον Δημήτρη Τουλιάτο

Πέντε χρόνια μετά η δικαιοσύνη αποφάσισε ότι οι κατηγορίες ήταν αβάσιμες.

Πανηγυρική και ομόφωνη απαλλαγή του Δημήτρη Τουλιάτου από κάθε κατηγορία σκιά, ή υπόνοια. Χρειάστηκαν 5 χρόνια, 4 αναβολές και εκατοντάδες σελίδες χαρτί ώστε ν αποφανθεί η δικαιοσύνη για το αβάσιμο και αστήρικτο κάθε κατηγορίας που είχε διατυπωθεί εναντίον του τέως Διευθυντή Marketing  της Πολιτιστικής κ. Δημήτρη Τουλιάτου.

Με τον τρόπο αυτό κλείνει οριστικά το κεφάλαιο της δικαστικής διερεύνησης για το σύνολο των θεμάτων του τομέα ευθύνης του κ. Τουλιάτου.

Η διερεύνηση αφορούσε την Σύνοδο των Πρέσβεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έγινε στην Πάτρα την Άνοιξη του 2010 και στην οποία η προσέλευση και επιτυχία, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Αφορούσε επίσης την διαδικασία με την οποία ο κ. Τουλιάτος πέτυχε σημαντική χορηγία από τον ΟΤΕ για την Πολιτιστική, αλλά ο Οργανισμός απέρριψε, λόγω …διαδικασίας!

Είναι χαρακτηριστική η πρόταση της εισαγγελέως ότι «έχει ανατραπεί και καταρρεύσει πλήρως το κατηγορητήριο, στο σύνολό του και δεν υπάρχει ίχνος σκοτεινού, ή αδιευκρίνιστου σημείου».

Ερωτηθείς σχετικά μετά την έκδοση της απόφασης, ο Δημήτρης Τουλιάτος έκανε την πιο κάτω δήλωση:

«Σήμερα, με την πλήρη δικαίωσή μου, απαντήθηκε ουσιαστικά και οριστικά ένα και μόνο ερώτημα: Αξίζει να ασχολείται κανείς με την πόλη του, κινδυνεύοντας να  μείνει εκτεθειμένος και εύκολος στόχος στις κακόβουλες επιθέσεις κάθε τυχαίου και πρόχειρου;

Η απάντηση είναι πως σίγουρα, ναι.

Από την ιστορία αυτή δεν μένουν παρά μερικά σημαντικά, αλλά αναξιοποίητα πράγματα που, μαζί με τους συνεργάτες μου δημιουργήσαμε, όπως το πρώτο και μοναδικό ολοκληρωμένο marketing περιοχής, για την Μητροπολιτική Πάτρα, το καινοτόμο πρόγραμμα «Όλη η Ευρώπη, Μία Πόλη»  και οι άρρηκτοι δεσμοί με δεκάδες φορείς πολιτισμού και επικοινωνίας, σε όλη την Ευρώπη.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις