Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωλιά με «μαϊμούδες» στο Μεταξουργείο!

Φωλιά με «μαϊμούδες» στο Μεταξουργείο!

Η μεγαλύτερη αποθήκη με απομιμήσεις επώνυμων προϊόντων βρέθηκε χθες σε κτίριο της οδού Κολωνού

Μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες με απομιμήσεις επώνυμων προϊόντων βρέθηκε χθες σε κτίριο στο Μεταξουργείο. Κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ, του ΣΔΟΕ, του Δήμου Αθηναίων και της Νομαρχίας Αθηνών έκαναν έφοδο χθες, παρουσία εισαγγελέα, και έμειναν έκπληκτοι από όσα αντίκρισαν.

Εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου υπήρχε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ενώ στους χώρους της αποθήκης, που ξεπερνούσαν σε έκταση τα δυο χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, βρέθηκαν μυστικά περάσματα που οδηγούσαν σε μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους διπλανού κτιρίου.

Συγκεκριμένα, είχαν διαμορφωθεί πόρτες που έμοιαζαν να είναι συνέχεια του τοίχου έτσι ώστε σε περίπτωση ελέγχου να μην μπορούν να εντοπιστούν.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών η καταγραφή των προϊοντων-«μαϊμού» θα απαιτήσει τρεις ημέρες δουλειάς, ενώ ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης του χώρου αναζητείται.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Ανδρέας Παπαδάκης επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «όταν ανοίξαμε την πόρτα του διώροφου κτιρίου πραγματικά βρεθήκαμε μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη. Είναι η πρώτη φορά που συναντώ μια τέτοια κατάσταση,με τόσο μεγάλες ποσότητες προϊόντων-μαϊμού τα οποία θα πωλούνταν στους δρόμους της Αθήνας. Βρέθηκαν ρολόγια, γυαλιά ηλίου, τσάντες, πορτοφόλια και ρούχα,όλα σε τεράστιες ποσότητες».

Διευκρίνισε μάλιστα ότι επειδή δεν είναι εφικτό όλα τα αντικείμενα να μεταφερθούν στις αποθήκες του Δήμου, αφού γίνει η καταγραφή, το κτίριο να «σφραγιστεί» και στη συνέχεια να καταστραφούν τα προϊόντα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις