Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο ένας αδελφός νεκρός, ο άλλος δίνει μάχη στην Εντατική για τη ζωή του

Πάτρα: Ο ένας αδελφός νεκρός, ο άλλος δί...

Θρήνος στο χωριό τους.

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 26χρονος Δημήτρης Στασινόπουλος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που έγινε χθες τον πρωί στην Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος  του Λάππα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 30χρονος αδελφός του. Ο 26χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και με σοβαρά χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα και τον θώρακα και οι γιατροί λένε ότι τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα  κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του.

Στο Γκυκόριζο Ηλείας, το χωριό των δύο νέων επικρατεί θρήνος καθως κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική αυτή εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκινησαν όταν το  αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος Βασίλης Στασινόπουλος, κάτοικος του Γλυκόριζου Ηλείας και εκινείτο με κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε μετωπικά με αντιθέτως κινούμενο Ι.Χ.Φ. (ελκυστήρας  και επικαθήμενο),  που οδηγούσε ένας  41χρονος κάτοικος της  Ράχης Αχαΐας.

Από τη σύγκρουση που σημειώθηκε στις 8:30 το πρωί, σκοτώθηκε ο 30χρονος οδηγός του αυτοκινήτου Βασίλης Στασινόπουλος, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και ο 26χρονος αδελφός του, συνεπιβάτης του αυτοκινήτου.

Ο οδηγός του ελκυστήρα τραυματίστηκε ελαφρά.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις