Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ενεργά "μπαίνει" στο Πατρινό Καρναβάλι ο Εμπορικός Σύλλογος

Ενεργά "μπαίνει" στο Πατρινό Κ...

Συζητήθηκε ο ρόλος του με τον Πρόεδρο της ΚΔΕΠΑΚ

Ο Ε.&Ε.Σ.Π. στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει, να προβάλλεται σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο η πόλη, παρεμβαίνει θετικά και στο θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού. Με βάση αυτή την Αρχή, ο Γ. Ρώρος, με τον Θαν. Μανθόπουλο, τον Ηλ. Παυλίδη, τον Γ. Βαγενά, τον Γιαν. Πετράτο και την εκπρόσωπο του Ε.&Ε.Σ.Π. στον νεοσύστατο καρναβαλικό φορέα, Σαββίνα Μητροπούλου, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πατρινού Καρναβαλιού (ΚΔΕΠΑΚ) Στάθη Χρυσικόπουλο.

Μια συνάντηση, που κινήθηκε πέρα από τα εθυμοτιπικά και μπήκε στην ουσία του θέματος.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις και προτάσεις και συζητήθηκε ο ουσιαστικός ρόλος των εμπόρων και του συνδικαλιστικού τους οργάνου, που είναι ο Ε.&Ε.Σ.Π., όχι μόνο για το Καρναβάλι που έρχεται, αλλά και για τα επόμενα. Στόχος είναι, πέρα από τη διασκέδαση που προσφέρει ο θεσμός, να προσθέτει και αξία στην πόλη και τους πολίτες της, μέσα από τη συνεχή αναβάθμιση, που μπορεί να προέλθει, μόνο από τη συμμετοχή όλων των φορέων της πόλης που δεν πρέπει να παρακολουθούν αμέτοχοι, ως απλοί παρατηρητές.

Έτσι, μεταξύ άλλων, στις προθέσεις του Ε.&Ε.Σ.Π. είναι να συμμετέχει με καρναβαλικό άρμα και με την βοήθεια των μελών του Συλλόγου σε αυτό, όπως και η «επανεμφάνιση» του θεσμού της πιο όμορφης καρναβαλικής βιτρίνας και των βραβείων, με τη συμμετοχή όλου αν είναι δυνατόν του εμπορικού κόσμου της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις