Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Hλεία: Σώθηκαν από θαύμα, κινδύνευσαν από λάδια

Hλεία: Σώθηκαν από θαύμα, κινδύνευσαν από λάδια

Τροχαίο χθες στα Σαβάλια μόνο με υλικές ζημιές

Είχαν άγιο στο πλευρό τους και σώθηκαν χθες το απόγευμα, νεαρός οδηγός και η ανήλικη κορούλα του. Το τροχαίο, ευτυχώς με υλικές ζημιές μόνο, συνέβη στην πρώτη είσοδο των Σαβαλίων, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο ανατράπηκε και κατέληξε σε τσιμεντένιο χαντάκι. Ο συγκεκριμένος οδηγός είχε την ατυχία να χρησιμοποιήσει ένα δρόμο στο οδόστρωμα του οποίου νωρίτερα είχαν πέσει λάδι,α μετατρέποντας τον σε πίστα πατινάζ.

Επί τόπου έσπευσαν Αστυνομία και Πυροσβεστικ,ή ενώ τα λάδια επί της ασφάλτου καλύφθηκαν με χώμα και πριονίδι, καθώς ήταν υπαρκτό το ενδεχόμενο πρόκλησης και νέου ατυχήματος.

Το συγκεκριμένο συμβάν επαναφέρει στο προσκήνιο το μείζον ζήτημα της επιπολαιότητας, με την οποία ορισμένοι αντιμετωπίζουν το θέμα της χρήσης και συντήρησης των οχημάτων τους, τα οποία αφήνουν στο πέρασμα τους θανατηφόρες παγίδες, για τους άλλους οδηγούς.

Γεγονός πάντως είναι ότι στην Ηλεία οι οδηγοί πρέπει να έχουν τα μάτια τους …δεκατέσσερα κατά την οδήγηση, αν δεν θέλουν να βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις