Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι συμμαθητές του 17χρονου Απόστολου τον αποχαιρετούν συγκλονισμένοι

Πάτρα: Οι συμμαθητές του 17χρονου Απόστο...

Καταθέσεις από όλους τους φίλους που μίλησαν μαζί του για τελευταία φορά.

Στις 10.30 το πρωί της Τρίτης, γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος με πρωταγωνιστή έναν έφηβο μόλις 17 χρόνων, μαθητή της Γ΄Λυκείου που όπως όλα δείχνουν βιάστηκε να δώσει τέλος στη ζωή που μόλις ξεδιπλωνόταν μπροστά του. H κηδεία του Απόστολου Σ. γιού του Προέδρου γνωστού Ιδρύματος της Πάτρας, θα γίνει από την εκκλησία της Παναγίας της Αλεξιώτισσας σε κλίμα θρήνου και βαριάς οδύνης.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και τα αδέλφια του 13 και 19 χρόνων που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έγινε αλλά και τι οδήγησε τον Απόστολο στην αυτοκτονία.

Στο 5ο Λύκειο, θα γίνουν μαθήματα μόνο τις δύο πρώτες ώρες ώστε οι μαθητές να μπορέσουν να πάνε στην κηδεία και να αποχαιρετήσουν τον δικό τους Απόστολο.

Τα αίτια που οδήγησαν τον 17χρονο στο να κρεμαστεί από τη ζώνη του παντελονιού του, αναζητώνται από την αστυνομία αλλά και από τους οικείους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η αστυνομία παίρνει καταθέσεις από όλα τα παιδιά που μίλησαν μαζί του για τελευταία φορά το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία της Αρόης, αλλά και από τον φίλο του που μίλησε μαζί του τελευταίος στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας, λίγη ώρα πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους και εξαφανιστεί ο Απόστολος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο  17χρονος έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της Κυριακής για να πάει βόλτα. Δεν πήρε μαζί του το  μηχανάκι του. Πέρασε από την πλατεία και έκανε παρεα με τους φίλους του αλλά στο σπίτι του δεν επέστρεψε.

Η  ώρα περνούσε. Οι γονείς του άρχισαν να ανησυχούν.

Το ίδιο και  η  μόλις 13 ετών αδελφή του και ο μεγαλύτερος αδελφός του 19 ετών.

Το έψαχναν παντού με αγωνία. Ακόμη και στα νοσοκομεία της περιοχής.  Ώσπου η μητέρα του στις 7.30 το πρωί,  πήγε στο γειτονικό χωράφι εκεί όπου συνήθως ταίζουν τις κότες και ο ίδιος φρόντιζε τον κήπο, και υπέστη σοκ βλέποντας  το άψυχο κορμί του.

Ο Απόστολος βρέθηκε  κρεμασμένος από μια ελιά σε χωράφι που βρίσκεται δίπλα από το  σπίτι του στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, κοντά στο Γηροκομειό στην Πάτρα,

Ήταν απαγχονισμένος με τη ζώνη του παντελονιού του.

Σύμφωνα με τις ιατροδικαστικές εκτιμήσεις ο θάνατός του επήλθε στις 2 τα ξημερώματα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις