Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σάλος από τις δηλώσεις του Κώστα Τσόκλη υπέρ βιαστών και περί παιδοφιλίας

Σάλος από τις δηλώσεις του Κώστα Τσόκλη ...

Προβλήθηκαν σε επανάληψη από την Κρατική Τηλεόραση

Μπορεί οι δηλώσεις του κορυφαίου εικαστικού Κώστα Τσόκλη με τις οποίες φέρεται να δικαιολογεί τους βιαστές ενώ μιλά και για παιδοφιλία να έγιναν δέκα χρόνια πριν, ωστόσο η προβολή του σχετικού ρεπορτάζ σε επανάληψη ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου από την Κρατική Τηλεόραση στάθηκε η αφορμή να προκαλέσουν σάλο. Οι Οικολόγοι Πράσινοι μάλιστα σε ανακοίνωσή τους ζητούν από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να παρέμβει για το ζήτημα και να καλέσει άμεσα σε απολογία τους υπευθύνους της κρατικής τηλεόρασης.

Ο γνωστός εικαστικός και πατέρας της βουλευτίνας Μάγιας Τσόκλη είπε χαρακτηριστικά:  «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός άνθρωπος από την κοπέλα που βγάζει τα βυζιά της έξω και προκαλεί. Τη βία τη ζητάει η ίδια, θέλει να τη βιάσουν.Γιατί να κλείνουν στη φυλακή τον βιαστή κι όχι την κοπέλα; Αφού η φύση τον σπρώχνει να επιτεθεί. Δεν είναι ωραίο πράγμα η επίθεση;».

Στην ίδια εκπομπή ο Κώστας Τσόκλης σχολιάζοντας πίνακά του, που εικονίζει ανήλικο παιδί, είπε μεταξύ άλλων : «Πολλές φορές με ρωτήσανε τι σημαίνει αυτή η υπόθεση του παιδιού. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει. Νομίζω, πως θα ήταν ίσως ανέντιμο να εξηγήσουμε.

Συμβαίνει ότι εμείς, είμαστε άνδρες μιας κάποιας ηλικίας και σημαίνει ότι υφιστάμεθα τη γοητεία του ξυπνήματος της νεότητος και θα θέλαμε να μετέχουμε σε αυτό και ξέρουμε όλοι ότι δεν επιτρέπεται, ξέρουμε  ότι κινδυνεύουμε να τιμωρηθούμε. Για αυτό όμως η επιθυμία μας υπάρχει και παραμένει.

Είναι ένας τρόπος λοιπόν, να αποδείξουμε και να εντείνουμε αυτό το αίσθημα της ενοχής που όλοι έχουμε μπροστά σε κάποια φαινόμενα και τη δειλία μας βέβαια, να ικανοποιήσουμε επιθυμίες που η ίδια η φύση επιβάλλει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις