Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βέλγος στο Ηράκλειο είχε αναγγείλει την αυτοκτονία του μέσω του facebook

Βέλγος στο Ηράκλειο είχε αναγγείλει την ...

'Αμεση η επέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Την αυτοκτονία Βέλγου τουρίστα πρόλαβε την τελευταία στιγμή η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Βελγίου. Όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας, η βελγική αστυνομική υπηρεσία ενημέρωσε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 24.8.2010, ότι ένας 45χρονος Βέλγος, που παραθέριζε στην Ελλάδα, είχε εκδηλώσει μέσω ίντερνετ και συγκεκριμένα, από τη διεθνή ιστοσελίδα επικοινωνίας facebook, την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει γιατί αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών, Ελένη Ράϊκου, η οποία παρήγγειλε αμέσως στην εταιρία παροχής υπηρεσιών ίντερνετ την άμεση άρση του απορρήτου, σχετικά με τα ηλεκτρονικά ίχνη, που είχε διαβιβάσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ύστερα από έρευνα, εντοπίστηκε ο επίδοξος αυτόχειρας σε δωμάτιο ξενοδοχείου του Ηρακλείου Κρήτης, όπου έκανε διακοπές, ενώ ενημερώθηκαν ψυχολόγοι από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Κλίμακα», με σκοπό να του προσφέρουν στήριξη.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 45χρονος Βέλγος είχε νοσηλευτεί πρόσφατα σε νοσοκομείο του Βελγίου, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ηρακλείου παρέλαβαν τον τουρίστα από το δωμάτιό του και τον μετέφεραν στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου παρέμεινε για νοσηλία, ενώ δυο μέρες αργότερα, συνοδεία αστυνομικών, μεταφέρθηκε στο Βέλγιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις