Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εγγραφές στον Απόλλωνα Πατρών

Εγγραφές στον Απόλλωνα Πατρών

Στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ» ενημερώνει τους αθλητές/αθλήτριες, τα μέλη, τους φίλους και κάθε ενδιαφερόμενο για την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων υποδομών των Ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊ του Συλλόγου.

Ειδικότερα, οι εγγραφές για τις Ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ θα γίνονται το Σάββατο 4/9 και την Κυριακή 5/9 στα γραφεία των ανοικτών γηπέδων του Απόλλωνα (Επιχάρους & Ορειβασίου, όπισθεν του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας) από 09:00 έως 13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 2610221081 με τον κ. Αλέκο Πολυδωρόπουλο, Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η φετινή έναρξη λειτουργίας των Ακαδημιών αφενός μεν συμπίπτει με τη ριζική ανακατασκευή των ανοικτών γηπέδων του Συλλόγου, τα οποία παρέχουν πλέον υψηλότατες προδιαγραφές άθλησης, αφετέρου δε με τη στελέχωση του συνόλου των τμημάτων από καταρτισμένους και καταξιωμένους προπονητές, στοιχεία που φέρνουν το Σύλλογο στην πρώτη θέση μεταξύ των Συλλόγων της πόλης  καθώς προσφέρει στους αθλητές του άριστες συνθήκες άθλησης.

Η δημιουργία γηπέδων κατάλληλων για την άθληση των μικρής ηλικίας αθλητών   αποτελούσε ανέκαθεν όραμα και προτεραιότητα του Συλλόγου, με αποτέλεσμα σήμερα να διαθέτει εγκαταστάσεις που ελάχιστοι Σύλλογοι διαθέτουν πανελλαδικά κι ακόμη λιγότεροι έχουν κατασκευάσει με ίδιους πόρους.

Όλοι οι αθλητές των Ακαδημιών, θα εφοδιαστούν, μετά την εγγραφή τους, με πλήρη αθλητικό εξοπλισμό προπόνησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις