Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τα είπαν στον Ξυνίδη για τον Δήμο της Πάτρας Τζανάκος και Ζαφειρόπουλος- Στις 5 η απόφαση

Τα είπαν στον Ξυνίδη για τον Δήμο της Πά...

Τι ζήτησαν και για τι προειδοποίησαν.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση μεταξύ του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη και των Αντιδημάρχων του Δήμου Πατρέων Νίκου Τζανάκου και Γιώργου Ζαφειρόπουλου, παρουσία του Λάμπρου Μίχα και του Γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thebest.gr, οι δύο αντιδήμαρχοι μετέφεραν δύο πράγματα στον κ. Ξυνίδη. Το ένα ήταν ότι το ενδεχόμενο  στήριξης στον Γιάννη Δημαρά από το ΠΑΣΟΚ, ισοδυναμεί με μετωπική σύγκρουση με τη νυν δημοτικη αρχή και με…επανάσταση, και το δεύτερο ότι η δημοτική ομάδα του Ανδρέα Φούρα βλέπει ιδιαίτερα ευνοϊκά την υποψηφιότητα Τζανάκου.

Και οι δύο Αντιδήμαρχοι πάντως κατέθεσαν την υποψηφιότητα τους για τον Δήμο ενώ δηλώνουν ικανοποιημένοι απο το κλίμα διεξαγωγής της συζήτησης.

Είδηση βεβαίως απο τον Ξυνίδη δεν βγήκε καθώς όπως τους είπε τόσο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όσο και ο Δήμος Πατρέων είναι στην δικαιοδοσία του Πρωθυπουργού ο οποίος και θα αποφασίσει στις 5 Σεπτεμβρίου.

Πάντως όπως ειπώθηκε στη συνάντηση  δεν θα γίνει άλλο γκάλοπ για την Πάτρα καθώς υπάρχουν όλα τα στοιχεία που θέλουν να έχουν και είναι καταγεγραμμένη η δυναμική των προσώπων.

Όσο για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας; Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτός θα είναι Αχαιός, με τον Δημήτρη Κατσικόπουλο να επικρατεί σε όλες τις παραμέτρους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις