Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Kαταιγιστικές εξελίξεις: Παραιτήθηκε και ο Σπύρος Κουβέλης- Αποχώρησε το ΛΑΟΣ, έμειναν Βορίδης και Γεωργιάδης

Kαταιγιστικές εξελίξεις: Παραιτήθηκε και...

Ουσιαστικά ανεξαρτητοποιείται

22: 16: Δεν ακολούθησαν οι κ.κ. Μάκης Βορίδης και Άδωνης Γεωργιάδης τον δρόμο της εξόδου από την Ολομέλεια που έδειξε στους βουλευτές του ΛΑΟΣ ο πρόεδρός του Γιώργος Καρατζαφέρης αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό τόσο την πρόθεσή τους να υπερψηφίσουν τα νέα μέτρα όσο και τις διασπαστικές τάσεις που ταλαιπωρούν το κόμμα.

Νωρίτερα, ο κ. Καρατζαφέρης από το βήμα της Ολομέλειας εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από το κυβερνητικό σχήμα και τόνισε ότι «Δεν θα ανεχτούμε αναίσχυντους εκβιασμούς ή τώρα ή χρεοκοπείτε». Επιπροσθέτως, κατέστησε ξεκάθαρο ότι δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα.

22.10 Την παραίτησή του από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, θέτει στη διάθεση του Γ. Παπανδρέου ο Σπύρος Κουβέλης, δηλώνοντας πως θα καταψηφίσει το Μνημόνιο και την συμφωνία για το PSI.

Ο βουλευτής της Α περιφέρειας της Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Κουβέλης στην επιστολή του  δηλώνει πως είναι υποχρεωμένος να αποσύρει την εμπιστοσύνη του, προς τους εταίρους και κατά συνέπεια δεν μπορεί  να ψηφίσει τη νέα συμφωνία.

 

Όπως αναφέρει ο κ. Κουβέλης εάν το γεγονός ότι βάζει πάντα τη συνείδησή του πάνω από οποιαδήποτε συλλογική τοποθέτηση τον θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ας είναι. "Θέτω στη διάθεση σου την παραίτηση μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Αν την κανείς δεκτή θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ως ανεξάρτητος βουλευτής".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις