Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άρχισε η “ανταρσία” σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ – Δεν ψηφίζουν τα μέτρα βουλευτές και παραιτούνται

Άρχισε η “ανταρσία” σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ – Δε...

Εκτός Ζούνη και Βαρβαρίγος - Eφτά τα "όχι" από πλευράς ΝΔ

Αντάρτικο φαίνεται πως στήνουν πλέον βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ παρά τις δηλώσεις των αρχηγών τους για κομματική πειθαρχία αλλά και διαγραφής τους από το κόμμα αν δεν ακολουθήσουν την κομματική γραμμή.
Με επιστολή του στον προέδρο της Βουλής, ο βουλευτής Ζακύνθου του ΠΑΣΟΚ,  Δημήτρης Βαρβαρίγος ανακοίνωσε την παραίτηση του.

Πιο τολμηρή όμως ήταν πριν από λίγο η βουλευτής Α'Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, Πέμη Ζούνη  όπου ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είπε: " Μετά απο δυόμισυ χρόμια προσπαθειών,δεν εξυπηρέτησα την Ελλάδα".

Όμως στο ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες θα μετρήσουν κι άλλες απώλειες ψήφων στην αυριανή ψηφοφορία. Ανάμεσα τους η παραιτηθείσα αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα Κατσέλη, ο Χάρης Καστανίδης και ο Δημήτρης Κουσέλας. 

Σίγουροι για το όχι από το ΠΑΣΟΚ θεωρούνται οι: Γ.Μιχελογιαννάκης, Τσ.Μάντατζη, και Χρήστος Μαγκούφης. Στους όχι πρέπει να υπολογίζεται και ο επίσης παραιτηθείς υφυπουργός Εργασίας Γ.Κουτσούκος

Την θέση της Πέμη Ζούνη αν και εφόσον δεχθεί θα πάρει η πρώτη επιλαχούσα επίσης ηθοποιός Άννα Βαγιενά.

Εφτά απώλειες μετρά ήδη η ΝΔ

Αυξάνεται ο αριθμός των βουλευτών της ΝΔ που δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν το πακέτο μέτρων της Τρόικα, παρότι ο πρόεδρος του κόμματος έβαλε θέμα κομματικής πεθαρχίας και προειδοποίησε ότι όποιοι δεν συμμορφωθούν δεν θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές.Μέχρι στιγμής έχουν διαφοροποιηθεί από την γραμμή της ηγεσίας οι βουλευτές κ.κ. Κώστας Μαρκόπουλος, Χρήστος Ζώης, Δημήτρης Σταμάτης, Μαργαρίτης Τζίμας, Παναγιώτης Μελάς και Γιώργος Βαγιωνάς και η κυρία Μαρία Κόλλια.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit μέχρι την αυριανή ψηφοφορία τα δύο κόμματα θα μετρήσουν κι άλλες απώλειες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις